Kupujem Ladu Samaru
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
A gledao sam malopre u jednom uputstvu,treba sledece:karburator,druga usisna,za izduvnu nisam siguran,drugi srednji lonac i dupla izduvna cev,bobina,komutator,razvodnik,pumpa za benzin,cak mislim da i drugi rezervoar i cevovod,onda ona kutija za odusak benz,isparenja,kablovi,trebao bi mi drugi isparivac,tako da sumnjam da bi se to isplatilo i sto me najvise buni,povezivanje el.instalacije,pa ne znam da li bi se to isplatilo 
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Pa evo na primer kada je u caletovom kadettu zaribao motor od 1200ccm ubacen je 1400ccm EFI,e sad posto je gas za EFi mnogo skuplji majstor je predlozio da se vrati karb od 1.2,znam samo da je promenjena usisna grana i mozda jos neke sitnice ali nista strasno.Caletov kadett nema AC pumpu ni rezervoar za benzin jer uvek (vec 11 godina) ide na gas.
Lambda sonda visi iz izduvne grane jer nema na sta da se prikljuci
Lambda sonda visi iz izduvne grane jer nema na sta da se prikljuci
BA3 21013 / LADA 1200s
Ta budzevina mi je pala na pamet,jer su mi jedno 5 ljudi sto imaju Lade 11x serije i prodavaca delova reklo da im elektronika nije ni za k...,a to je isti motor i ubrizgavanje.Nemoj pogresno da me shvatis,karb je sranje,ali je ruska elektronika jos vece 

Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.