Da me ne biste dozivljavali kao klasicnu budalu

potrudicu se da vam sto jasnije odgovorim I naravno zahvalim sto ste mi napisali vase misljenje.
PERO…..
Dana 26.6. u 11 sati uvece sam pristupio ovij skupini(forumu) I ako tu noc ne racunas ,do ovog momenta je proslo tacno 72 sata.U tih 72sata sam dobio nekoliko misljenja vas sa foruma I ako pazljivo procitas sve postove u temi
phpBB3/viewtopic.php?f=21&t=4186 nema sanse a da ne kazes,da bi se I najvecem poznavaocu lada zavrtelo u glavi od razlicitosti saveta.To je dobro I ja se time ponosim jel je neko obratio paznju na moj problem iako nemam ladu a komuniciram na lada-forumu.Svima vam hvala na tome.Kako su saveti bili:nemoj sa troja nego sa petoro vrata,sto 1.3 bolja je 1,5,sto benzin-razmisli I o dizelu I napni se za jos neki dinar I batali samaru nego gadjaj 11x,mene laika je sve to nateralo da tih 72 sata provedem citajuci sto vise stranica ovog foruma,nebi li imao sto manje pitanja za sve vas.U tih 72 sata je trebalo raditi I spavati ,pa se tako ta satnica posvecenosti znatno smanjila.U toj smanjenoj satnici sam uspeo PESKE da pogledam 112cu na Medaku I putem poruke da dobijem jednu ponudu za jednu vasu samaru.Ostali primerci,meni interesantni za gledanje se NE nalaze u Beogradu pa stoga moja aktivnost po tom pitanju je znatno manja.Telefonski razgovori cine svoje I neces verovati svi vlasnici imaju istu pricu.Njihova je jedinstveno sacuvana I dobra.Zbog svega ovoga Pero,ako bi se stavio na moje mesto,iako si 20tak godina mladji od mene,odgovorno tvrdim da ni ti ne bi postigao bolje rezultate od mene za to kratko vreme.Da ne spominjem znanje I poznavanje materije u kojima ozbiljno prednjacis…………..
UOPSTENO…..
Citajuci ili bolje reci studirajuci forum za ovih 72 sata,shvatio sam da modeli 2103/2106 predstavljaju NESTO u svetu ljubitelja lada.To me je zaintrigiralo pa sam krenuo da istrazujem dalje I dosao do zakljucka koji sam jasno izneo u mom poslednjem postu u ovoj temi.Kako se radi o dva totalno razlicita automobila istog brenda,nasao sam za shodno da vas sve pitam,da li slucajno gresim u svom izboru,a radi se o automobilima istog ili slicnog cenovnog ranga(ako racunamo primerke koji bi mene zadovoljili).Bez obzira (Pera kaze) sto ce vlasnici pomenutih modela savetovati nabavku istih,zar nije dobro da mi ti isti vlasnici kazu:Prijatelju-ove su bolje zbog toga ,toga I toga a ove druge zbog toga………..Sto mislite da svi znamo sve.Ima nesto sto ne pise na forumu a voleli bi da naucimo ili u krajnjem slucaju da ne pogresimo ako ne moramo.
VOJVODO……
Neizmerno ti hvala na ponudi.Potajno sam se nadao tvom odgovoru na moje poslednje pitanje jel si vlasnik pomenutih modela,a vidim I opremio si neke koji znaju MNOGO vise od mene.Zato te molim da mi kazes sta dobijam a sta gubim sa modelima 2103/2106 u odnosu na samaru I zasto ih je pametnije ili ne,imati I voziti u odnosu na samaru.Za to vreme cu ja pogledati slike sto si mi poslao,a gde rece da te put vodi kroz Kikindu-samo da nadjem jedan oglas pa cu ti pustiti poruku sa podacima.Jos jednom-neizmerno hvala na ponudi za pomoc pri kupovini lade.Scena sa tvog avatara nece izostati.
DRPELE…..
Hvala na javljanju,to najvise cenim,ali kad mi kazes ZAKON ostavljas me u razmisljanjima-za sta?Za drift?Za sneg?Za nabavku krstova kardana,hardijevih guma I balansiranja istog?Ako sam omanuo neki izraz ne zameri-tek sam juce poceo da ucim……
Ako te ne mrzi,bolje mi reci zasto si preskocio 2106.Namerno ili………….to ce me kopkati do god se ne oglasis.
Hvala vam jos jednom svima na ucestvovanju.