Stranac Lada samara sa 3 vrata

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

Srecko

Stranac Lada samara sa 3 vrata

Post by Srecko »

Kupujem Ladu samaru u extra stanju iz inostranstva, što mlađu.

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Vidi bilo je par na moj auto.

Srecko

Post by Srecko »

choksi wrote:Vidi bilo je par na moj auto.
Nije mi baš jasno šta si hteo da kažeš. Ako možeš, pojasni mi malo, ipak sam nov ovde...baš bi ti bio zahvalan :lol:

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Choksi je verovatno hteo da kaze da je bilo par na sajtu http://www.mojauto.co.yu/ :D

Srecko

Post by Srecko »

Miljane, zemljače, hvala na pomoći...Kad bi našao neku u našem komšiluku, radosti ne bi bilo kraja :roll:!!!

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Ja vec jedno vreme vijam po oglasnicima i sve sto ima dobro ode dan pre nego sto oglasi izadju (neko dobija informacije jos iz stampe)
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

Srecko

Post by Srecko »

Dakle, informacije negde cure :shock: ...moramo da se udružimo da vidimo ka nam to kvari sreću :cry: ! Stvarno nema smisla...
Ja sam mesecima čekao neke iz Slovenije, ali nikako da stignu; a neke što su i stigle jako liče na ovu moju :evil: , pa nema svrhe da trošim vreme i novac na njih...na kraju ima da je prodam i vozim biciklu, i onako stiže lepo vreme, a i zdravije je :wink: , a da ne pričam o ekologiji...a Ladu ću voziti ponekad, kad se tata smiluje. Tako ću se vratiti u ranu mladost :roll: ...na početak devedestih...dok ne dođe neko lepše i srećnije vreme!

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

Ulozi novac koji bi dao za stranca da dovedes tvoju u takvo stanje i rezio si problem, kao npr. ja :D

djape1977

Post by djape1977 »

u pravu je kobac. imao sam i ja jednu iz sl. nije bila nista extra ocuvana
j***** auto bez kardana

Srecko

Post by Srecko »

Već sam, u proleće 2005, uložio pozamašnu cifru u kompletan (ali kompletan :roll: ) remont motora, kočionog sistema, promenio lamelu, korpu kvačila i druk lager, ležajeve na svim točkovima, kupio nove gume i ko zna šta sve još pride...ah, da, zatim razvodnik paljenja, komutator, alternator...al to je ljubav :) ! Obično si slep kad si zaljubljen!?
Tada plaćeni delovi i rad (koji je, uzgred budi rečeno, pošto ga je radio moj drug, kome sam završavao neke poslove, bio minorno plaćen) su daleko prevazišli vrednost moje samare. A, što je najinteresantije, još tada sam se dvoumio da li da nabacim nekog stranca 8) .
Sada mi se diže kosa na glavi :cry: od pomisli da trebam ponovo da se vijam po radionicama, jurim sa majstorima i obilazim prodavnice i auto-otpade, a da na kraju, kad podvučem crtu, ustanovim da sam za sve te novce mogao da kupim neku 110-ku ili još bolje 111-ku! Ima na mojoj samari dosta da se radi (jedini spas bi mi bila ona ekipa sa MTV koja radi emisiju Pimp My Ride; koji bi to auto posle bio!)...a kako nisam vičan auto-limarskim radovima, nisam pametan šta da radim :?: ...

djape1977

Post by djape1977 »

racunica je krajnje jednostavna. kompletna limarija i farbanje ne mogu da kostaju vise od 1000e sta god da radis. verovatnije 1/2 te cifre.
proceni (realno) koliko vredi tvoj auto sada, dodaj cifru za limariju i farbanje i vidi koliko je to ukupno. ako za te pare mozes da kupis dobar auto - ok. ako ne, sredjuj svoj
j***** auto bez kardana

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Jedna stvar da ti bude jasna, za auto nikada ne mozes dobiti onoliko koliko si u njega ulozio....(ne racunam preprodavce i podvale)
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

Srecko

Post by Srecko »

Ma, drugari, sve mi je jasno...i baš zato tražim Ladu samaru u extra stanju iz inostranstva, što mlađu...

Srecko

Post by Srecko »

...i dalje se traži Samara stranac. I nikako da se nađe jedna a da nije na severu Bačke :shock: ...ah, da, više nisu u modi "Slovenci", sada su glavni "Mađari"...mada je Samara ženskog roda :lol: , pa su u pitanju "Mađarice" :wink: (čemu se ja posebno radujem :roll: )...

vojvoda

Post by vojvoda »

ja sam isao u coku da gledam neke madjarske samare ono nisu toliko lose cena im je oko 360 eura imao je tada sa 3 i sa 5 vrata i sve su bile sa 4 brzine nemam=broj zagubio sam a daleko su od tebe tako da neznam sta da ti kazem

Post Reply