Ne mogu da verujem,to nije nikakav problem,ja imam u Beogradu majstora koji bi to odmah uradio!Ma nadji nekoga ima sigurno i tamo neko ko moze i hoce to da ti uradi!
uzmi karton i napravi model. zatim ga razmotaj i precrtaj to na najobicniji lim. iseci, savij po linijama i zavari. treba da odradis model od kartona tako da sve bude iz jednog dela i kad spojis bude samo jedan sav i to sa donje strane.
najlaksi nacin da savijes po linijama je da brusilicom sa reznom plocom 1mm zaseces duz linije savijanja do 1/2 debljine lima sa unutrasnje strane. na modelu od lima smisli i napravi sistem kacenja na izduvnu cev
kad napravis od obicnog lima, baci ga i uradi isto od prohroma 1 ili 1.5mm. prohrom ne korodira pa ce ti nastavak biti prakticno vecan.
lep nacin da naucis nesto o obradi metala a i nece te kostati skoro nista.
marko, da li imas dimenzije. trebao bih raditi uskoro auspuh, pa ujedno da imam dimenzije da mi napravi nastavak.
ti nastavci su bili lose postavljeni i lako su otpadali. na mojoj ladi se vjerovatno odvalio kada je stari vozio u rikverc - nastavak se zabio u izbocinu u zemlji
steta, daje poseban smek autu.
vidio sam samo jednu 2103 sa tim nastavkom.