Trebaće mi još jedan auto od septembra, tako da bih ga uzeo od nekog po preporuci. Uzeo bih 2105,2107, samaru ili floridu (ako je baš dobra), oko 90 tog godišta.
Imam na lageru jednu crvenu Samaru 1991 godiste.Ona je u LUX varijanti sa onim lepsim tapacirunzima i plastikama u gepeku,kao sto ima Goxxy.Ima gas i bocu u rezervnom tocku.Ima izmedju zadnjih stop lampi onu plastiku na kojoj pise SAMARA a tablica joj se nalazi na zadnjem braniku.Ima ona duža krila i haubu.Trenutno je drugar na putu pa kad se vrati mozes da je pogledas.Javi mi se ako hoces na 064 124 58 28 Mirko
Preferiram samaru jer jednu već imam videću da pogledam tu vigmirovu a odgovaralo bi mi da nema puno da se čačka oko nje jer nemam nešto slobodnog vremena na pretek.Imam do 1300e al za te pare da ima plin.
vigmir wrote:Imam na lageru jednu crvenu Samaru 1991 godiste.Ona je u LUX varijanti sa onim lepsim tapacirunzima i plastikama u gepeku,kao sto ima Goxxy.Ima gas i bocu u rezervnom tocku.Ima izmedju zadnjih stop lampi onu plastiku na kojoj pise SAMARA a tablica joj se nalazi na zadnjem braniku.Ima ona duža krila i haubu.Trenutno je drugar na putu pa kad se vrati mozes da je pogledas.Javi mi se ako hoces na 064 124 58 28 Mirko
Mislim da ce cena biti oko 1300 ili 1400 evra.
Ova Lada je prodata neki dan za 1100 evra jer joj je isticala registracija za 20 dana.
choksi wrote:Preferiram samaru jer jednu već imam videću da pogledam tu vigmirovu a odgovaralo bi mi da nema puno da se čačka oko nje jer nemam nešto slobodnog vremena na pretek.Imam do 1300e al za te pare da ima plin.
Jbg al sam morao da jurim kolegu za neke pare a nevolim da idem da blejim bez para pa da kukam ljudima da me čekaju a ni sam ne znam kad ću dobiti lovu.
jbg druze, prilike prolaze. uzeo sam jednu floridu '89. 1.4 juce, malo da je nasminkam i ugradim plin pa ce na prodaju za 10-tak dana. kontam da vredi 1200-1300e. dobra je limarija skroz, matirala je farba (cuvena mexico plava ), treba da zamenim neke delove enterijera i da je ofarbam. motor je ok koliko sam stigao da vidim. zainteresovan?