K: Kola za 1500 do max. 1700 evra
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
K: Kola za 1500 do max. 1700 evra
Kupujem kola do 1300 e, najbolje bi bilo da je samara sa 3 vrata ili florida 1.4 al' da je nije vozio taxi-sta, obavezno da ima plin, ako nema onda max. dajem 1100 e, godista '90+ (ili bar sto pribliznije). U obzir dolaze i ostala "narodna kola" kao sto su zastave, wartburg 1.3, golf 1, fiat uno ili nesto vec slicno (da nije skupo za odrzavanje). Ne bih se gadio da uzmem ni neki od navedenih automobila da su novijeg datuma (npr. '95, '96, '97...), ali samo pod uslovom da dobijem ponudu "koja se ne odbija", jer onda bih se nekako skrpio i za vise para (ali bih onda nazalost ostao bez cigara...).
Last edited by Jing_Ko on Mon Jun 30, 2008 10:50 am, edited 1 time in total.
Polonez bese poljska verzija fiata 124 (lici na ladu 2101)? Mislim da se ne bih igrao sa time, preferiram da dam vise para, ali da kola budu komplet u dobrom stanju.
Savke sta fali na limariji (i koliko para kosta da se sredi)? Vidim da si u predstavljanju automobila se zalio i na menjac, sta je sa njim?
Savke sta fali na limariji (i koliko para kosta da se sredi)? Vidim da si u predstavljanju automobila se zalio i na menjac, sta je sa njim?
- savke
- Automobil: Samara i Laguna
Koliko para treba da se sredi to je jako diskutabilno pitanje....zavisi koliko hoces da ti traje. Inace treba raditi stubove, trepne, jedan rub, zadnje solje i jos kojesta. Ne vredi pricati, treba videti.Jing_Ko wrote:Savke sta fali na limariji (i koliko para kosta da se sredi)?
Menjac i dalje radi dobro kao sto je i radio samo sto se neprijatno cuje na leru kada se izbaci iz brzine. Imam drugi menjac i ako bi se dogovorili, mogao bih da ti ubacim taj.Jing_Ko wrote: Vidim da si u predstavljanju automobila se zalio i na menjac, sta je sa njim?
Preferiram da se ne sredjuje limarija, ali sta je tu je. Ne znam kako bih mogao da vidim auto, jer tesko da cu moci da dodjem u temerin pre jula...cisto da dodam da mi je budzet skocio za nekih 200 do 400 evra max, medjutim bilo bi zgodno da (doticni) auto bude nesto noviji...ako neko vidi nesto pametno neka kaze... 
ako te zanima, sad sredjujem jedan yugo florida 1.4, 89.god. nije od taxiste, 4 nove gume, uradjena generalka, pola enterijera ide novo u nju, farbanje, i da joj ugradim plin. registracija godinu dana. bice gotova za 10tak dana, cena 1350e. mogu da ti slikam i dok su radovi u toku da vidis pre i posle.
j***** auto bez kardana
Djape1977 hvala za ponudu, ali je prestaro, a posto ja dajem pola para, a pola "zajmim" nista od "zajma" za auto tog godista. U svakom slucaju hvala jos 1 za ponudu.
Laki-91 mogao bih da bacim pogled, samo mi reci gde se nalazis i kada bih mogao da navratim pa da nesto iskombinujemo, posto cesto idem kroz bataju.
Laki-91 mogao bih da bacim pogled, samo mi reci gde se nalazis i kada bih mogao da navratim pa da nesto iskombinujemo, posto cesto idem kroz bataju.
Miljane moje je pola para (dakle 700 do 800 e), za te pare postoji samo lose stanje. Ako mislim da dobijem jos toliko koliko imam, onda moram da jurim auto ne stariji od recimo 12 godina. Dakle izbor je da se vozim gradskim i lastom ili da nadjem neki koliko, toliko solidan auto tog godista za date pare (doduse postoji mala verovatnoca da uzmem 128 preko ortaka koja je '91 i on je hitno prodaje za sicu ali moram da je detaljnije osmotrim). 
Laki (i svi ostali ljudi dobre volje), ako nesto naidje javite.
Laki (i svi ostali ljudi dobre volje), ako nesto naidje javite.
- savke
- Automobil: Samara i Laguna
Mislim da bi definitivno trebao da pogledas moju samaru. Limarija jeste zrela da se radi, ali moze jos dosta da se vozi, a u medjuvremenu skupljaj pare da je odradis. Sto se tice svega ostalog, mozes komotno nista da ne diras, samo sipas gas i vozis.
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!