Kupujem peta vrata za samaru
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
Kupujem peta vrata za samaru
Kupujem peta vrata za samaru ali da budu dobro ocuvana. Bio sam kod Duleta u zarkovu ali nema,pa ako neko ima ili zna gde da potrazim u Bg ili okolini nek se javi.
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

Ako stignem sutra idem u SM da proverim. Moze da se nadje cela stranac, ali taj lik iz SM rastavlja samo samare i delovi mu nisu skupi. Letos sam kupio ceo prednji branik sa "Slovenca" za 10 eura, prozor za 5 eura, haubu za 40 eura, vrata za 20 eura,dva fara za 20 po komadu i gomilu druge sitnarije, poput pojaseva, elektromotora ventilatora hladnjaka, neke boce sve za 10 eura.
- josif visarionovic
- Site Admin

- savke
- Automobil: Samara i Laguna
Ja sam naleteo u Zablju na jednog lika, koji trenutno ima dva slovenca 94' . Jedan je cini mi se iste boje kao i choksijeva samara, a 5 vrata su joj kao nova (mislim da mi rece 40e bez stakla a 50e sa staklom).
Inace druga samara je crvene boje sa skoljkom koja nema trunke korozije na sebi (zadnje solje, trepne, prednji stubovi... sve ok) Za 150e gola skoljka...!
Inace druga samara je crvene boje sa skoljkom koja nema trunke korozije na sebi (zadnje solje, trepne, prednji stubovi... sve ok) Za 150e gola skoljka...!
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!
Ljudi, hvala svima na odgovorima!
Choksi mi je dao broj lika iz SM, sto mi odgovara jer mi je Samara ostala u Bosni, pa kad nju "pokupim", najbliza mi je SM, a kolko cujem i najbolja
.
Viqmir
Bio sam kod tog lika na Smederevskom putu, i trazi od 60 e, pa na gore za vrata koja su na rubovima zahvacena korozijom, kao to se malo ismirgla i to je to, malo sutra! Tako da se meni SM cini kao najbolja opcija!
Kod Duleta sam skoro bio i nije imao. Jos jednom Hvala svima!
Choksi mi je dao broj lika iz SM, sto mi odgovara jer mi je Samara ostala u Bosni, pa kad nju "pokupim", najbliza mi je SM, a kolko cujem i najbolja
Viqmir
Bio sam kod tog lika na Smederevskom putu, i trazi od 60 e, pa na gore za vrata koja su na rubovima zahvacena korozijom, kao to se malo ismirgla i to je to, malo sutra! Tako da se meni SM cini kao najbolja opcija!
Kod Duleta sam skoro bio i nije imao. Jos jednom Hvala svima!
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

, a ne idem tamo bas svaki dan tako da sta je tu je. Trazio sam jos par stvari, kao sto su vozacko sediste, polica, branik, ali niceg nije bilo. Bas steta