motor 1.3 kais
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
- milicevicv
motor 1.3 kais
ceo motor 1.3 kais Hitno
Last edited by milicevicv on Tue Nov 17, 2009 8:19 pm, edited 2 times in total.
nije sto je lada,al je zakon
- milicevicv
kriva, ostetio je lanac i jos nesto, jer sam kao nosio kod majtora OVLASCENOG ZA LADE auto da mi promeni lanac i lancanike i da pogleda glavu sve ostalo, kada vec otvara, ali ja sam tada radio i zet je isao po auto i posle dva meseca je bilo isto i kada sam odveo kod majstora ljubitelja lade, i koji je sam ima rekao da je kriva i ostecena kako je lanac (koji je bio zamenjen i sada veoma labav) ostetio, koliko cenis i koliko mozes da me cekas? Popizdeo sam je... ti fussss majstore 
- milicevicv
- milicevicv
- milicevicv
ajde nema problema mozes sitijem da je posaljes za vrsac, ako nije problem ja kada sredim auto dobis pare, maksimum za mesec dana, ili na nekom prvom okupljanu
stanuje negde na stkleniku zet ga zna, ipak je on policajac
bile bi pare odma, ali trenutno renoviram kucu pa sam ulozio pare
stanuje negde na stkleniku zet ga zna, ipak je on policajac
bile bi pare odma, ali trenutno renoviram kucu pa sam ulozio pare
- milicevicv
bio sam kod majstora i samo sto nisam pao u nesvest kako ima dobru specijalku, motorni prostor je kao apoteka ni kap ulja, a auto ima 30 god koje ludilo, a moju 2107 prvo je sve oprao i ocistio motorni prostor i sada ce poceti sa sredjivanjem, i zadovoljan sam sa trenutnim stanjem 
- milicevicv
- milicevicv
treba ovih dana da bude gotova, ali meni se toliko i nezuri, koristim sluzbeni auto kada mi je potreban, lepo je vreme pa volim da se setam leto je i devojcice su se razgolitile pa uzivam i u pogledu
, a i nedostajemi dobar zvuk auspuha i dobrog basssa iz gepeka sta je tu je kada bude gotova bice