Kupujem sofersajbu za ladu samaru
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
Kupujem sofersajbu za ladu samaru
Kao sto naslov kaze potrebna mi je hitno sajba, treba da idem na tehnicki a nedaje mi se 4500 din za novu.
Ako si nasao novu za 4500 hiljade svaka cast.Ja ovih dana treba da menjam i prednju i zadnju.Posto moram da ih menjam u Glass servisu zbog osiguranja stakala ova braca odrase kozu sa ledja.Prednja i zadnja kod njih kostaju 15100 dinara.Imam vaucer od 10000 din na koliko sam osigurao stakla i moram da doplatim resto iz svog dzepa.Ja ne bi to radio da mi ne trebaju racuni zbog tuzbe koju treba da podignem protiv JP PUTEVI SRBIJE za naknadu stete.
Tolika im je cena u Nineksu, kod auto Jefte je 4800, a Lada butik je prodaje za 5800 ali oni su uvek skuplji za delove a da li su kvalitetniji ko ce ga znati.
Zvao sam danas neke iz oglasa i nisam mogao da verujem, jedan od bisera mi trazi 80 evra, drugi trazi 4000 sa jednom tackicom na njoj, stvarno nisu normalni, pa zar misle da nosimo zvonce oko vrata kao ovce pa da nas treba sisati.
Zvao sam danas neke iz oglasa i nisam mogao da verujem, jedan od bisera mi trazi 80 evra, drugi trazi 4000 sa jednom tackicom na njoj, stvarno nisu normalni, pa zar misle da nosimo zvonce oko vrata kao ovce pa da nas treba sisati.