ladu...
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
ladu...
Znachi ako neko prodaje (ili zna nekog ko prodaje) ladu (pozeljno od 2101 do 2107,a najpozeljnije 2103) neka me obavesti...prvi prioritet je cena (sto manja po mogucstvu),a nadalje da limarija bude dobra,da je registrovana,da je motor dobar i td...naravno teshko da je sve od gore navedenog ispunjeno,ali barem da bude limarija dobra i reg. i da ne crkne motor posle 100 metara... 
- josif visarionovic
- Site Admin

Znam ja. Bilo bi dobro da napises odakle si.
Javi mi se na pm ako si zainteresovan.
U pitanju je 2103 cigla boje u fabrickom stanju. Gume su veooma solidne, ima sve ratkapne i lajsne, motor je dobar, pragovi su promenjeni i ima dve flekice na patosu, ali je sve uredno zavareno i zasticeno. Registrovana je i nema plin.
Cena je 500 eura, sto je smesno malo, s obzirom kakav auto dobijas za te pare.
Prvi vlasnik je bio jedan dekica, stolar i stvarno ju je pazio i mazio.
K'o sto rekoh, javi se za ostale pojedinosti, ako si zainteresovan, a ja moram provriti da nije slucajno prodata, preko praznika, jer u cetvrtak nije bila.
Javi mi se na pm ako si zainteresovan.
U pitanju je 2103 cigla boje u fabrickom stanju. Gume su veooma solidne, ima sve ratkapne i lajsne, motor je dobar, pragovi su promenjeni i ima dve flekice na patosu, ali je sve uredno zavareno i zasticeno. Registrovana je i nema plin.
Cena je 500 eura, sto je smesno malo, s obzirom kakav auto dobijas za te pare.
Prvi vlasnik je bio jedan dekica, stolar i stvarno ju je pazio i mazio.
K'o sto rekoh, javi se za ostale pojedinosti, ako si zainteresovan, a ja moram provriti da nije slucajno prodata, preko praznika, jer u cetvrtak nije bila.
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Brate, dal znas sta hoces ? Prvo sest meseci kupujes auto, te 101, te 128, te Yugo, te Florida, te Lada, te Aleko.... , a na svakom koraku neko prodaje tako nesto. Izadji u grad, prosetaj malo i nacices bar 5 takvih auta kao sto trazis. Da si hteo da kupis auto, do sad bih ga kupio vec odavno. :DDDD
Pa ne bih se bash slozio da trazim 6 meseci,pre ce biti 3 meseca...ustvari pre 3 meseca sam odluchio da krenem sa skupljanjem para za auto i tada sam krenuo od nule...a sada imam 500 evra tako da mogu da malo ozbiljnije prionem na trazenje...nazalost par solidnih auta mi je pobeglo jer nisam imao dovoljno kesha u datom trenutku,a pre pet dana jedan solidan stojadin mi je izmakao bukvalno za 10 minuta...shto se tiche modela to mi nije bash toliko bitno jer od probiracha nema je*ba*cha posebno ne sa oskudnim kolichinama kesha...vazno da se kotrlja i da je jeftino za odrzavanje...uglavnom,da ne bih nadalje smarao sa prichom, lada je (uz sve ostalo shto si vec i sam naveo) bila od pochetka u igri...ako zaista uzmem ovu ladu onda je to to,ako ne onda trazim dalje pa shta nadjem...

- josif visarionovic
- Site Admin

Ljudi ova 2103 sto sam ponudio coveku je bila od prvog vlasnika, nekog dekice, stolara, u prvoj boji, samo su joj pragovi zamenjeni, ali su lajsne uredno vracene i jedva se primeti.Miljan wrote:Brate, dal znas sta hoces ? Prvo sest meseci kupujes auto, te 101, te 128, te Yugo, te Florida, te Lada, te Aleko.... , a na svakom koraku neko prodaje tako nesto. Izadji u grad, prosetaj malo i nacices bar 5 takvih auta kao sto trazis. Da si hteo da kupis auto, do sad bih ga kupio vec odavno. :DDDD
Dekicin sin je kupio nekog Golfa, pa je brze bolje prodao ladu.
Takva lada se ne vidja na svakom cosku i vredi mnogo vise od 500 eura. Valjda je zato tako brzo i prodata.