ladu...

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

Locked
Jing_Ko

ladu...

Post by Jing_Ko »

Znachi ako neko prodaje (ili zna nekog ko prodaje) ladu (pozeljno od 2101 do 2107,a najpozeljnije 2103) neka me obavesti...prvi prioritet je cena (sto manja po mogucstvu),a nadalje da limarija bude dobra,da je registrovana,da je motor dobar i td...naravno teshko da je sve od gore navedenog ispunjeno,ali barem da bude limarija dobra i reg. i da ne crkne motor posle 100 metara... :D

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Znam ja. Bilo bi dobro da napises odakle si.
Javi mi se na pm ako si zainteresovan.
U pitanju je 2103 cigla boje u fabrickom stanju. Gume su veooma solidne, ima sve ratkapne i lajsne, motor je dobar, pragovi su promenjeni i ima dve flekice na patosu, ali je sve uredno zavareno i zasticeno. Registrovana je i nema plin.
Cena je 500 eura, sto je smesno malo, s obzirom kakav auto dobijas za te pare.
Prvi vlasnik je bio jedan dekica, stolar i stvarno ju je pazio i mazio.

K'o sto rekoh, javi se za ostale pojedinosti, ako si zainteresovan, a ja moram provriti da nije slucajno prodata, preko praznika, jer u cetvrtak nije bila.

danilo

Post by danilo »

Kupuj taj auto i spasi nas sve bede! :DDDDD
[i][b]WWW.BLINDMANMOTORSPORT.COM[/b][/i]

Jing_Ko

Post by Jing_Ko »

Naravno da cu da je kupim,ako se ne daj Boze nije prodala u medjuvremenu...evo totalno sam povileneo od srece i balavim nad tastaturom...nadam se da ti je ostala i neka tastatura,u dobrom stanju ko oni zvuchnici,za sluchaj da se pokvari od vlage... :D :D :D :D :D

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Post by Miljan »

Brate, dal znas sta hoces ? Prvo sest meseci kupujes auto, te 101, te 128, te Yugo, te Florida, te Lada, te Aleko.... , a na svakom koraku neko prodaje tako nesto. Izadji u grad, prosetaj malo i nacices bar 5 takvih auta kao sto trazis. Da si hteo da kupis auto, do sad bih ga kupio vec odavno. :DDDD

Jing_Ko

Post by Jing_Ko »

Pa ne bih se bash slozio da trazim 6 meseci,pre ce biti 3 meseca...ustvari pre 3 meseca sam odluchio da krenem sa skupljanjem para za auto i tada sam krenuo od nule...a sada imam 500 evra tako da mogu da malo ozbiljnije prionem na trazenje...nazalost par solidnih auta mi je pobeglo jer nisam imao dovoljno kesha u datom trenutku,a pre pet dana jedan solidan stojadin mi je izmakao bukvalno za 10 minuta...shto se tiche modela to mi nije bash toliko bitno jer od probiracha nema je*ba*cha posebno ne sa oskudnim kolichinama kesha...vazno da se kotrlja i da je jeftino za odrzavanje...uglavnom,da ne bih nadalje smarao sa prichom, lada je (uz sve ostalo shto si vec i sam naveo) bila od pochetka u igri...ako zaista uzmem ovu ladu onda je to to,ako ne onda trazim dalje pa shta nadjem... :D :D :D

danilo

Post by danilo »

uzmi tu ladu ako nije prodata, obzirom da znam tvoj slucaj ovo je pravi auto za tebe, ugradis plin i odlicno.
za prvi auto sasvim solidno, do zime ces se vec nauciti da vozis RWD.
[i][b]WWW.BLINDMANMOTORSPORT.COM[/b][/i]

Jing_Ko

Post by Jing_Ko »

Nazalost lada se prodala u petak,tako da se sada uzdam u sutrashnje halo oglase i nenadano nasledstvo i sl...ali nema veze,bice bolje sledeci put... :D

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

Miljan wrote:Brate, dal znas sta hoces ? Prvo sest meseci kupujes auto, te 101, te 128, te Yugo, te Florida, te Lada, te Aleko.... , a na svakom koraku neko prodaje tako nesto. Izadji u grad, prosetaj malo i nacices bar 5 takvih auta kao sto trazis. Da si hteo da kupis auto, do sad bih ga kupio vec odavno. :DDDD
Ljudi ova 2103 sto sam ponudio coveku je bila od prvog vlasnika, nekog dekice, stolara, u prvoj boji, samo su joj pragovi zamenjeni, ali su lajsne uredno vracene i jedva se primeti.
Dekicin sin je kupio nekog Golfa, pa je brze bolje prodao ladu.

Takva lada se ne vidja na svakom cosku i vredi mnogo vise od 500 eura. Valjda je zato tako brzo i prodata.

Jing_Ko

Post by Jing_Ko »

Ova tema je izgubila na smislu jer sam u medjuvremenu naishao na ladinog mladjeg brata (stojadina) i to je bila ponuda koja se ne odbija,tako da vishe ne kupujem ladu... :D

Locked