Kupujem ISAI :)
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Kupujem ISAI :)
Čini mi se da bi bilo dobro imati ovu stvarčicu. Ko ne zna šta je, može da sazna ovde : http://isai-shop.ru/
Postoji i slična naprava marke Pilot, ali iskustva braće Rusa su podeljena... http://www.niva-lada4x4.ru/shop/product ... ts_id=3117
Postoji i slična naprava marke Pilot, ali iskustva braće Rusa su podeljena... http://www.niva-lada4x4.ru/shop/product ... ts_id=3117
Re: Kupujem ISAI :)
ovaj prvi jos nisam video kod nas, ali mi deluje dobro
drugi ima da se nadje. radi ga MS i po meni je dobro zamisljen ali lose uradjen. to bi moralo da bude od nekog opasno ljutog celika a nije
drugi ima da se nadje. radi ga MS i po meni je dobro zamisljen ali lose uradjen. to bi moralo da bude od nekog opasno ljutog celika a nije
j***** auto bez kardana
- Dare
Ovim Pilotom Rusi nisu zadovoljni uvek. Ali ISAI radi. Skidaju hidrostezač sa novih niva i stavljaju njega. A ja sam bio ubeđen da od hidrauličnog ne postoji bolji.
Za Nivu 21213 ide Isai 2101-07 od putničkih lada, a za 21214 je drugačiji. Kod nas, naravno, nema nikakav da se nađe, a Rusi neće da šalju. Tamo košta 700-800 rub.
Za Nivu 21213 ide Isai 2101-07 od putničkih lada, a za 21214 je drugačiji. Kod nas, naravno, nema nikakav da se nađe, a Rusi neće da šalju. Tamo košta 700-800 rub.
ovaj isai po boji metala deluje da je od nekog celika 13.9 minimum...imao sam prilike da vidim takve komade iz ranih 80-tih...a hidrozatezaci su generalno kvalitetni(osetljivi) koliko i ulje koje struji kroz njih...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
pa da to je to, nisam ga video da je sa testom u dnu, ali ovo je stvarno krvnicki test za bilo koji navoj ili mehanizam. btw i pilot je ruski, MS ga samo kopira (lose)....jedini problem ovde je sto lanac mora biti original(kvalitetan) jer efekat hidro ublazavnja udara ovde ne postoji, tehnicki je eliminisan...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- Dare
Ne misliš valjda da bi mogao dvoredni lanac da pukne? A i klizač je gumiran. Pre bi se on slomio.
Nisam ni siguran da original mehanički stezač ima prostora da amortizuje. Koliko sam video, kad stegne - stegao je. Takođe mislim da su udari jači ako je lanac labav, pa se talasa, nego kada je stegnut.
Nisam ni siguran da original mehanički stezač ima prostora da amortizuje. Koliko sam video, kad stegne - stegao je. Takođe mislim da su udari jači ako je lanac labav, pa se talasa, nego kada je stegnut.
- Dare
Ubedio sam ruse da mi pošalju. Jedan isai košta $25 i dostava $14 s tim da treba da se plati unapred. Kao opcija plaćanja postoji i PayPal, što meni odgovara.
Da li ima još nekog zainteresovanog, da bar iskoristimo zajedničku poštarinu? Verovatno bi nam povoljnije bilo. Dajem rok za prijavu do sutra u ovo vreme
Postoje modeli za 21213, 21214 i putničke lade sa lancem.
Da li ima još nekog zainteresovanog, da bar iskoristimo zajedničku poštarinu? Verovatno bi nam povoljnije bilo. Dajem rok za prijavu do sutra u ovo vreme
Postoje modeli za 21213, 21214 i putničke lade sa lancem.
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
jel to zatezac za lanac, ako jeste ocu ja.
- aleko-2141
za 1.6 a oznaku motora jos nisam naucio za sve ove godine 
- Dare
Onda je verovatno isti kao za Nivu 1,6 ali proveri.
- aleko-2141
- Dare
Ne razumem baš šta ovaj prikazuje. Ja imam ovaj srednji stezač.
- aleko-2141
Nisam ni ja, zato sam ti okacio 
Valjda pokazuje sta sve ima
Valjda pokazuje sta sve ima