Fiatov agregat 2.0 D.O.H.C i menjac sa papirima.
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
Fiatov agregat 2.0 D.O.H.C i menjac sa papirima.
Dakle, kupujem Fiatov 2.0 DOHC i menjac sa papirima. Od 131, 132, itd sa zadnjom vucom.
- josif visarionovic
- Site Admin

Da li neko ima DYNO test 2.0 fiatovog motora? Cim sklopim i malo provozam svoj full tunned 1.7 od Lade stavljam ga na test, pa bi zeleo da uporedim rezultate, onda bi bilo jasno sta valja i sta ne. Koliko znam kolege iz Estonije imaju mnogo prakse sa ubudzivanjem raznih motora, tako da ako to nebi valjalo sigurno nebi niko nista ni radijo. 
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
- josif visarionovic
- Site Admin

Alekre>> moze od ladinog i malko vise od 115ks
, a i normalno moze da traje ako je sve kvalitetno odradzeno. Pre budzenja treba da znash u kakve ces svrhe da ga koristis i sta zelis da dobijes, ako te dve stvari neznash onda je tesko sta sklapati.
300 000 hmm, ako je nov onda mozda moze, sa starim neverujem da ces toliko postignuti...
300 000 hmm, ako je nov onda mozda moze, sa starim neverujem da ces toliko postignuti...
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
Sto pricate gluposti, zar vam svima kola sluze samo da se prebacite do vikendice i do pijace?
Taj motor ce biti prakticno duplo jaci od njegov u ladi sada, stavi dva dupla karba i malo uradi glavu kad je vec kupljen, jer je to skroz rasterecen motor i daje odlicne rezultate na takve poduhvate na gornjem delu motora.
Napravi stelujuce remenice i sam odjredjuj vremena otvaranja ventila!
Uzivaj i srafi, nemoj da te smaraju ovi matorci!
To bih ja uradio da imam vise para, uzeo bih neku lubenicarku 2103 ili 2107 i stavio taj motor, uradio to sta sam ti rekao, namerno je napravio da bude ofucana zlo i neke kretenske ratkapne, neke gajbe pozadi, ako je karavan jos bolje. Izasao bih uvece u grad, namerno se obukao ko seljacina neka i pustio narodnjake. Onda bih na semaforu plasio TDI-jeve, JTD-ove, HDI-eve i tako te -eve.
Taj motor ce biti prakticno duplo jaci od njegov u ladi sada, stavi dva dupla karba i malo uradi glavu kad je vec kupljen, jer je to skroz rasterecen motor i daje odlicne rezultate na takve poduhvate na gornjem delu motora.
To bih ja uradio da imam vise para, uzeo bih neku lubenicarku 2103 ili 2107 i stavio taj motor, uradio to sta sam ti rekao, namerno je napravio da bude ofucana zlo i neke kretenske ratkapne, neke gajbe pozadi, ako je karavan jos bolje. Izasao bih uvece u grad, namerno se obukao ko seljacina neka i pustio narodnjake. Onda bih na semaforu plasio TDI-jeve, JTD-ove, HDI-eve i tako te -eve.
[i][b]WWW.BLINDMANMOTORSPORT.COM[/b][/i]
- josif visarionovic
- Site Admin

Hajde malo edukacije o ladinim modelima, pa se onda javi.danilo wrote:Sto pricate gluposti, zar vam svima kola sluze samo da se prebacite do vikendice i do pijace?
2103 lubenicarka, pa da, sigurno mogu 4 lubenice da se stave u gepek, a ako nema plin onda moze i 6, osrednje velicine.
Uh, izvini sto ne znam tako bitne stvari, stvarno ne znam kako sam ziveo do sada...josif visarionovic wrote: Hajde malo edukacije o ladinim modelima, pa se onda javi.
2103 lubenicarka, pa da, sigurno mogu 4 lubenice da se stave u gepek, a ako nema plin onda moze i 6, osrednje velicine.
[i][b]WWW.BLINDMANMOTORSPORT.COM[/b][/i]