Ako neko zna gde ima da se kupi ili jos bolje ako neko ima neka javi na pm ili na 064/5122349 BAX
K: Akumulatori
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
- Bax-Lada 2107
K: Akumulatori
Kupujem 2 akumulatora od 6v 190ah za traktor vladimirac.
Ako neko zna gde ima da se kupi ili jos bolje ako neko ima neka javi na pm ili na 064/5122349 BAX
- KamAZ driver
Друже, па шта се зезаш са два акумулатора? Зар не постоји могућност да се ту нешто преспоји и пазариш један стандардни акумулатор од 12 волти? Знам да је мој комшија на Раковици 65 уместо два мања турио један велики и решио се беде.
Druže, pa šta se zezaš sa dva akumulatora? Zar ne postoji mogućnost da se tu nešto prespoji i pazariš jedan standardni akumulator od 12 volti? Znam da je moj komšija na Rakovici 65 umesto dva manja turio jedan veliki i rešio se bede.
Druže, pa šta se zezaš sa dva akumulatora? Zar ne postoji mogućnost da se tu nešto prespoji i pazariš jedan standardni akumulator od 12 volti? Znam da je moj komšija na Rakovici 65 umesto dva manja turio jedan veliki i rešio se bede.
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
- Bax-Lada 2107
- KamAZ driver
- Bax-Lada 2107
- KamAZ driver
Ма што не видиш код неког ко се дознаје у ту електрику, али не неког комшију Перу или неког таквог. Ма тај ВТЗ-40 (вероватно је тај, али и да није), није неки огромни Fendt или нека мрга, па да му треба толико јак акумулатор.
Ma što ne vidiš kod nekog ko se doznaje u tu elektriku, ali ne nekog komšiju Peru ili nekog takvog. Ma taj VTZ-40 (verovatno je taj, ali i da nije), nije neki ogromni Fendt ili neka mrga, pa da mu treba toliko jak akumulator.
Ma što ne vidiš kod nekog ko se doznaje u tu elektriku, ali ne nekog komšiju Peru ili nekog takvog. Ma taj VTZ-40 (verovatno je taj, ali i da nije), nije neki ogromni Fendt ili neka mrga, pa da mu treba toliko jak akumulator.
KamAZ je dobra mašina.