Prodajem Ladu 110 1.5 GLi 16v
2004. godište, 47.000 km
-centralna brava
-el. podizači
-podesivi volan
Dodatna oprema:
- CD MP3 (Pioneer)+4xPioneer zvučnika
- lavlja kandža
Auto u odličnom stanju, sve ispravno, originalne gume zamenjene sa Tigar Hitris, akumulator zamenjen (Varta). Registrovan do 26. avgusta 2009.
Prodaje se zbog kupovine novog vozila.
Cena:3.900 €
Evo i slika:
Last edited by walter1 on Fri Apr 03, 2009 12:37 pm, edited 1 time in total.
Sansa su ti taksisti. Ako poznajes nekog samo mu reci da rastrubi kolegama. Imaju rok do 01.07.2009 da svi imaju Euro 3 motore.
Ja sam moju 112 otprilike u slicnom stanju jedva prodao za 3.500 i to jednom koji je kod mene dosao na preporuku i koga sam cekao tri meseca da nabavi novac. Inace kad sam je davao u oglasima niko ama bas niko se nije javljao ni da pita.
Pa ne znam nijednog taksistu, ali ako si ti još u kontaktu sa ovim tvojim, zamoli ga da "rastrubi" okolo. Spustiću cenu malo, ako treba.
Kako da znam da li je EURO3 motor? Gde to treba da piše?
Mislim da se to gleda na broju motora tj. tacno se zna koje serije automobila su sa nekom euro normom. Tako valjda ovi na carini zakljucuju dal je automobil sa npr. euro3 normom...
Ne mora da znaci. Koliko se secam prva serija Lada sa euro 3 motorima pocela je sa prodajom krajem 2004. godine sa motorom 1.6 16V GLI i plasticnom usisnom granom.
Najbolje je da pogledas koliko lambda sonde imas na autu. Ako je jedna ispred katalizatora onda je euro2. Ako su dve sonde, jedna ispred a druga posle katalizatora, onda je euro3 motor.
borcham wrote:Ne mora da znaci. Koliko se secam prva serija Lada sa euro 3 motorima pocela je sa prodajom krajem 2004. godine sa motorom 1.6 16V GLI i plasticnom usisnom granom.
Najbolje je da pogledas koliko lambda sonde imas na autu. Ako je jedna ispred katalizatora onda je euro2. Ako su dve sonde, jedna ispred a druga posle katalizatora, onda je euro3 motor.
U Beogradu sve Lade sa 16V taksistima priznaju kao Euro 3.
To ne znaci da su sve sa 16V euro3. Mozda je to neki precutni dogovor medju taksistima jer skoro svi koji voze te lade imaju ugradjen plin, a sa plinom ispunjavaju cak i Euro4 normu.
Moja lada je kupljena novembra 2004 godine, 1.5l 16V GLI i sigurno je Euro 2. A lade 1.6l 16V GLI su sve Euro3 ili Euro4(od uvodjenja zakona da novi automobili moraju da imaju Euro4 standard)