P: samarin motor 1.3 komplet (odlično stanje)

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

Post Reply
samara1500

P: samarin motor 1.3 komplet (odlično stanje)

Post by samara1500 »

Lik prodaje samarin motor u odličnom stanju, jedino je problem što ponuda važi samo par dana. Ja sam kod njega pazario neke druge stvari, a taj auto je limarijski popustio (kao i većina) ali je motor dobro održavan i (po njegovim rečima, ja ga vozio nisam) vuče ko blesav. Mislim, šteta da ne iskoristi neko ko kuburi sa svojim motorom 1.3 u bilo kom smislu...
Cena je 60€ a ako sam dobro razumeo prodaje se kompletan motor sa svim agregatima.
Za sva pitanja kontaktirajte čoveka na
064-319-72-28 (Milan)
Nalazi se u Ugrinovcima (iza Surčina, isključenje za Dobanovce)
Da, mislim da ima i papire, uostalom proverite s njim...
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

samara1500

Re: P: samarin motor 1.3 komplet (odlično stanje)

Post by samara1500 »

Da, to je verovatno njegov oglas, s tim da je meni rekao da bi za 60€ išlo komplet, a tu kako vidim postavio je samo go motor. Uostalom, ko hoće neka vidi s njim šta bi i po kojoj ceni išlo, ja sam samo prosledio info jer sam video da je motor baš dobar a on će to za par dana u gvožđe ako mu se ne javi niko. Na mojoj samari 1.3 motor je perfektan, a ona druga (problematična) je 1.5 pa meni ne čini posao, nažalost...
:sad:
Inače, ja sam pokupio prednja vrata i sedišta sa tog auta, što je prava retkost - naći samarina sedišta a da nisu nigde pocepana. Znači, auto definitivno nije korišćen za tegljenje svega i svačega, pa je možda i to jedan od razloga očuvane mehanike. Pretpostavljam da je i menjač skroz ok, verovatno je i on na prodaju ali ne znam cenu, uostalom kome treba nek ga zove i vidi, ali što pre...
;)

edit: nije više aktuelno, nadam se da je kupio neko odavde... :?
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

Post Reply