Brdo novih delova za 2101...07 i samare
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
-
samara1500
-
samara1500
- BokeYGTi
- Automobil: Lada 112 1.6 16v
jel ima zupcasta letva za samaru? i koja bi bila cena? moja je pri kraju, pa bi valjalo da pocnem da razmisljam u tom pravcu...
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.
Re: Brdo novih delova za 2101...07 i samare
homokineticki za samaru 30e par - prodat jedan komplet
prednjih migavaca za 2103 vise nema
prednjih migavaca za 2103 vise nema
j***** auto bez kardana
zadnjih haubi za 2103 i 2106 vise nema, kao ni prednjih levih vrata za 2101, 2103 i 2106.
ostalo aktuelno.
ostalo aktuelno.
j***** auto bez kardana
Re:
Da li jos ima za Samaru 1,3v leva i desna stranica -ako ima posto je i broj tel; za kontaktelektronicar wrote:sve zavisi kako se promatra; s jedne strane Lada kao fabrika ne proizvodi samo rubove, to ako negde nadjete rubove onda mozete biti sigurni da su Golas ili neka druga mala privreda
sto se tice stranice komplet - e tu vec moze da radi brusilica pa da menjate samo parcijalne elemente mada je preporucljivo zameniti komplet a eventualno samo isecete tamo gde vam je nezgodno da varite (spoj sa krovom) i ako se racuna cena rub + sajtna + stubovi onda je cena stranice povoljna ( ? ) pogotovo sto bi svi varovi bili sakriveni po fabrickim ivicama pa se smanjuje potreba za 'nastafkavanjem' i gitovanjem
trenutno su tamo ostale samo jos jedna leva stranica i dve desne stranice za Samaru 3v, ostale su rasprodate ranije (rasprodane i stranice za 5v)
ima, 80e komad, 063/309-361
ima i zadnjih koseva, i vrata
ima i zadnjih koseva, i vrata
j***** auto bez kardana
daj pusti sliku ...........da nije to malo mnogo? jer pise da je cena za" stranice za samaru sa 3 vrata - 55e "
otisle, nabavljene nove. ovaj put su mene kostale vise. cena u radnji ako uspes da nadjes je oko 120e. znam da ima cela samara za 300e ali ajde nadji jednu kojoj nisu trule stranice za te pare.
slike? evo stara slika, stranice k'o stranice

bez uvrede ali nemam zivaca da kopam po magacinu da bi ih izvadio, slikao i da ih onda ne prodam. nikom jos nisam pare unapred uzeo, dodji da ih vidis, ako ti se svidjaju plati i nosi. nove su, nisu nigde zardjale, ima mozda poneka ogrebotina od povlacenja po magacinima.
slike? evo stara slika, stranice k'o stranice

bez uvrede ali nemam zivaca da kopam po magacinu da bi ih izvadio, slikao i da ih onda ne prodam. nikom jos nisam pare unapred uzeo, dodji da ih vidis, ako ti se svidjaju plati i nosi. nove su, nisu nigde zardjale, ima mozda poneka ogrebotina od povlacenja po magacinima.
j***** auto bez kardana