Ma de da je stavim u oglase.....kad vide cenu mislice da sam je ukrao
....a i da ne kvarimo posao konkurenciji...
..ova je svakako jeftinija(a bolja) od najjeftinije iz oglasa kojoj treba reatest i registracija (samo to je 300e) .... pa tek onda dodjemo do cene lajke,limarije,izleta do V.Banje 2 puta minimum itd
Slike na takvim oglasima i nelista. Dovoljno mi je da vidim prvu i simpaticnu cenu i kraj. Ta limarija na pojedinim kocka ladama od 2000 pa naovamo ko od kartona da je pravljena. Vidi ta karavanka, lajsne na sajbni jos sjajne sto znaci da je bila garazirana a krila otisla.
Pobedu je ovaj odneo http://www.polovniautomobili.com/oglas5 ... lada_1500/
Ahaa....nismo se onda razumeli (izvinjavam se)......Ja se ne razumem puno u cene tih kockastih lajki,ali svakako se slazem da je bez obzira na stanje,2000e puno novca za ovaj model automobila
Ma znas da sam vukao sa samarom taj gradj. materijal,pa kad sam je prodao ja nastavio sa ovom......medjutim danas sam morao i iz ove da izvadim jer sam imao "situaciju" ...
Ej pa nije losa unutra, maska nije ispucala. Samo instrument tabla nije ona sa jednim staklom sto ima obrtomer.
A ovaj sa stomače i što ga to li je kupac?
Pa obojica....zajedno su dosli ....odkud znam...ja im otvorio,dao kljuceve i pomerio se da mogu da gledaju i pricaju.....Posle sam prisao kad su zavrsili pa smo nastavili zajedno ...