Imam samo 4x100 copavi sa golfa... Javi mi da li ti odgovara pa da ga nadjem i javim ti dimenzije...
Mogao bi i njih da stavis na 4x98 ali bi verovatno srafove malo iskrivao posle par montiranja
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)
Ajd javi dimenzije i ako može slike, zanima me jel ima rupe za one vođice što drže disk/doboš. Videću ako odgovara cena pa malo glodalom proširim rupe ka glavčini kao i centralni otvor.
Bem li ga kad ne znam koji su Fiat-i dolazili sa ćopavcima.
Jel? Vidiš, baš lepo. Kad stigneš aj napiši ovde dimenzije da znam šta da očekujem. Aj ako još neko zna na koje je fiata modele išao ćopavac nek kaže čisto da znam za šta da tražim kad krenem po otpadima u NS.
to tek mogu da ti vidim u cetvrtak,petak,poshto mi kola nisu tu.Copavac je ishao u bravo,bravu,mislim i mareu mada nisam 100% siguran,i shao je i u neke modele lancie,alfa 145 mislim da i one ima copavac
Ma samo da je nađem na otpadima po NS ako ne deru inače odo do Rume, nemam sad vremena, tek sledeće nedelje. Bila bi komotnija od VW-a, kako sam ja skapirao nakon guglanja, VW-ove su u glavnom 105 dok Fiat stavlja 135.
Pa i ja mislim da ti je to pametnije...
A zar ti nije bolje da uzmes onaj tubeles spray i kompresor koji se kaci na upaljac?
Manje mesta zauzima i ne prljas ruke
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)
Ti si baš imao sreće kad ti sprej krpio gumu
Kad naletiš na nešto i zasečeš nikakav sprej ne pomaže. A i kod spreja opet mora da se prljaš ako ne možeš ovako na pipanje da nađeš ono što je probilo gumu već mora da skidaš pa da proveriš.