Lada 110 1.5 gli 16V - 2005. god. Benzin + Gas (Sekvent)

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

dejca
Automobil: Nekad lada 2107.

Re: Lada 110 1.5 gli 16V - 2005. god. Benzin + Gas (Sekvent

Post by dejca »

Pokazao sam bratu slike tvoje lade (ali odmah da ti kazem da nije kupac, zaljubljen je u alfe iako mu kozu dearu) ali i njemu se svidja tvoja lada. Kaze da si je bas domacinski ocuvao i da vredi tih para.
Mi tu nista nemozemo da promenimo i ja se cudim sta to ima u tom golfu 2 starom i po 25 god. sa predjenih 200000 i kusur km. pa redi 1000 a ima ih i 1800 eu.
Otvorio sam i temu o tome.viewtopic.php?f=17&t=4968

Bimba
Automobil: Lada 110 1.5 16v

Post by Bimba »

Otisla Lajka. :(
Prvom komsiji i rodjaku. Na 12 rata x 150eur. Cekace me dok mi ne stigne 500l da mogu da vozim decu u vrtic i skolu. Mnogo mi je drago sto sam dao auto coveku koga poznajem i koji ce zaista biti zadovoljan i srecan autom koji vozi. :prvi
I sami znate da sam veoma bio zadovoljan autom, bas mi je zao sto je ovaj brend izvikan u nasoj seljackoj i malogradjanskoj sredini.

Pozdrav ekipi - druzicemo se jos! :cool

Sale Nacionale
Automobil: lada 2106

Post by Sale Nacionale »

Pozdrav Bimba!
leSa1982 sa fcls!

Bimba

Post by Bimba »

:hello
Pozdrav LeSa1982 - srecna nam kupovina!

dejca

Post by dejca »

Ono to je odlican potez za kupca kupiti auto od poznatog prodavca i samim tim puno stvari su vam i vec poznate. A i da nedaj boze nesto da zataji tu je prodavac za konsultacije. Evo ja budcem vlasniku zelim da ga lada bolje sluzi nego sto je i tebe.
:twisted:

Bimba

Post by Bimba »

Pozdrav starom društvu! Povremeno Vas špijuniram - šta ću, posle toliko godina posedovanja Lajke - volim bre taj auto!

Ko što napisah ranije, otišla Lajka za džabe - prodata komšiji i rođaku. Juče me nešto pozvao da mu pokažem - sednem u Lajku a ono TUGA!

Menjač nešto razmrdao, ne znam kako je uspeo da malo pocepa onu oblogu ručice menjača. Krrr, krrr - čuje se kada ubacujem u brzine. Enterijer se malo rasklimao - cvrkuće na sve strane. Prljava, prašnjava...

To što joj je uradio mali servis na vreme, nije dovoljno. Auto bre, treba da se voli. Lajku sam čuvao ko malo vode na dlanu a sada ovo da dočeka! Baš mi je žao što ne dadoh nekom drugom - da ne gledam

dejca

Post by dejca »

E tako ti je to. Buraz moj je tako prodao fiata tipo u komsiluku i decko ga isto sve rasklimao. A dok je bio kod brata nije imao tackicu ostecenja. Unutra kad udjes ko apoteka, sve cisto i mirise na one konzerve koje je menjao iako su mu josuvek mirisale. Sad taj decko vozi tog fijata onako kako taj fijat nikad nije vozen, tu su startovanja nagla, velike brzine po gradu itd.
A tad ga je brat nudio meni za pare koliko sam mogao da izvucem za moju ladu. Ali ja budala necu dizela jeftinija mi voznja na plin, a sad me udarise od zemlju sa ovim reatestima.
Sad obojica tugujemo i zalimo jadnog fijata, i on kaze bolje da ga je prodao nede dalje da negleda ovaj uzas.

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Bimba wrote:Pozdrav starom društvu! Povremeno Vas špijuniram - šta ću, posle toliko godina posedovanja Lajke - volim bre taj auto!

Ko što napisah ranije, otišla Lajka za džabe - prodata komšiji i rođaku. Juče me nešto pozvao da mu pokažem - sednem u Lajku a ono TUGA!

Menjač nešto razmrdao, ne znam kako je uspeo da malo pocepa onu oblogu ručice menjača. Krrr, krrr - čuje se kada ubacujem u brzine. Enterijer se malo rasklimao - cvrkuće na sve strane. Prljava, prašnjava...

To što joj je uradio mali servis na vreme, nije dovoljno. Auto bre, treba da se voli. Lajku sam čuvao ko malo vode na dlanu a sada ovo da dočeka! Baš mi je žao što ne dadoh nekom drugom - da ne gledam
-Ionako si dobio''disciplinsku'' jer si se odrekao lajke,a sad kukas ovo-ono... :!: :!: :!: :!: :!: vozi tog fiata 500l i ne kukaj! :shoot :shoot :shoot
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Post Reply