Križevi kardana
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
Križevi kardana
Daklem imam 2 zapakirana križa 23.8x61.2 Ne znam na koje sve Lade ide... prodajem ili mijenjam za origigi kućište filtera zraka od Nive
.
http://forums.cjb.net/ladanivaclub.html
- na benzinskoj me vole
Re: Križevi kardana
Pozz
Imam sljedeću dilemu: Dobio sam na poklon iz RS dva križa kardana marke SBR (srebrena kutijica).
Znam da su jeftini i to sve sam pročitao na forumima raznim. Pitanje je da li mogu preći 30 000 do 50 000 km ako ih napakujem dobrom masti (nemaju priključak za mazalicu) i vožnja je manje više penzionerska. Jer ovdje je komad oko 20E i nije isto baš neka kvaliteta. Izbor je fenox ili kao ruski koji dođe blizu 30 E po komadu. Tako ako ovi nisu baš jako loši ja bi ih stavio.
Hvala
Imam sljedeću dilemu: Dobio sam na poklon iz RS dva križa kardana marke SBR (srebrena kutijica).
Znam da su jeftini i to sve sam pročitao na forumima raznim. Pitanje je da li mogu preći 30 000 do 50 000 km ako ih napakujem dobrom masti (nemaju priključak za mazalicu) i vožnja je manje više penzionerska. Jer ovdje je komad oko 20E i nije isto baš neka kvaliteta. Izbor je fenox ili kao ruski koji dođe blizu 30 E po komadu. Tako ako ovi nisu baš jako loši ja bi ih stavio.
Hvala
Ruska mashinerija by Srky the only way to fly !
SBR je nekad bila dobra firma. ako je iz neke stare zalihe od pre 20 godina, dobri su. ako su novije proizvodnje, verovatno nista ne valjaju
j***** auto bez kardana
30 000 ce sigurno izgurati,bas 100 000 ako imas srece....
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
- na benzinskoj me vole
Fala puno, moram mijenjati, uzlupali se križevi.....
Ruska mashinerija by Srky the only way to fly !