Raziel wrote:sta je taj putni komjuter? nebi da kupim pa da gledam u njega i govorim "cemu li ovo sluzi...a uz to i ne radi"...
to ti je ono: trenutna potrosnja, prosecna potrosnja, sa preostalim gorivom mozete preci josh... x Km, i sijaset drugih informacija
Ma sta ce ti pumpa za benzin, to su izmislili privatnici da uzmu sirotinji pare! Prvi auti je nisu ni imali, nego su se napajali prirodnim padom , bash kao ti sad! :-)
a kako se ugradjuje to u 110? da ti dam 80e pa da mi majstor uzme jos 100 za ugradnju... i to sto govori potrosnju da li vazi i za potrosnju plina??? naravno da ne jel da... e bre...a na kom jeziku govori taj tvoj kompjuter?
Komp je model koji se fabricki ugradjivao u 110 i veoma se lako ugradjuje umesto sata.
Kad se sat izvadi i iskljuci postoji drugi dzek koji se ukljuci u komp i on se jednostavno stavi na mesto sata.
Ako neko ima knjigu-uputstvo za koriscenje lade 110 (fabricko ili prevedeno na srpski) videce u njoj kako izgleda komp i kako se koristi.
Ja cu iskopirati uputstvo i dati ga uz komp.
Pozadnsko osvetljenje je zelene boje, imate na njenu sat, potrosnju , predjeni put, brzinu prosecnu itd.
lak je za koriscenje i nema potrebe za znanjem Ruskog jezika jer svaku cifru prati simbol koji oznacava sta se meri i pokazuje tog momenta.
Naravno da potrosnju plina ne meri.
On u stvari sluzi da prenese podatke sa kompjutera vozila koje on svakako obradjuje ali u vozilu nemate mogucnost da ih ocitate.
Interesuje me koji je model i da li podrzava centralu koju ja imam, jer ne mogu svi Kopm. da idu na BOSH i na rusku centralu.
Evo ti oznaka moje centrale pa pogledaj u specifikaciji da li je tvoj Komp. podržava
Po tvom opisu taj BK bi trebao da izgleda slično ovome
zanimljiva igracka, ali cetvrti cilindar mi ima slabu kompresiju... majstori kazu probio izduvni ventil... dalje pricu znate, a sve to kosta tako da nista od kupovanja igrackica... tek kad bude dobar
Ako sam dobro video ti imas motor 1.6 16v.
Imam takvih lada na servisiranju pa cu probati da li radi.
Izgled kompa je slican ovom koji si pokazao, ali ima tri tastera sa leve strane displeja,i tri sa desne strane.