zbog prostora u podrumu koji mi je sada potreban za druge stvari rasprodajem polovne delove za ladu samaru. imam mnogo toga pa nebi sve pisao, ako nekom nesto treba neka pita. sve delove cu dati dosta povoljnije nego sto inace vrede tako polovni. ne drzim otpad, rasturio sam jednu samaru i sacuvao samo sto je dobro za sebe.
Goxxy wrote:Hidrokorektori farova - ali samo ako su oba ispravna, kupujem odmah. Novi su oko 650 dinara, ali su ladno kratki...
hidro..sta?
To onaj veći točkić levo od onog potenciometra koji kontroliše osvetljenje instrument table. Povezan je sa krućim plastičnim cevčicama sa farovima. Kada okrećeš trebalo bi da blago podižeš / obaraš farove. Ako ti to radi kako treba (pokušaj uveče uza zid, sa upaljenim farovima ako je sve u kompletu, ako nije probaj ovako na tom glavnom delu da okreneš a na drugim krajevima će da pipci izlaze, odnosno uvlače se) reci kol'ko para
hidro...ono nema. glavcine ima. karburator ima, ispravan, radi i na benzinu i na plinu, samo se ne koristi vec 12 meseci. nalazim se u odzacima ili somboru. 063/8061128.