PRODAJEM LADU SAMARU

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

Post Reply
Burga

PRODAJEM LADU SAMARU

Post by Burga »

Za koji dan zvanicno cu objaviti oglas za prodaju Lade Samare, 1991.g. sa atestiranim plinom pa ako nekoga interesuje moze se javiti na burga2001@yahoo.com

Radovan, Bgd

Burga

Post by Burga »

KONACNO,

Lada Samara, 1.3, 3v, 5b, 1991.godiste, atestiran plin, Akumulator i 2 gume u garanciji, imam rezervni komutator, karburator, kablove, 1 par plocica, creva za ulje za zadnje tockove, registracija istice krajem avgusta 2010.g.

Vozim je od decembra 2003. drugi sam vlasnik i do sada nisam imao nekih ozbiljnijih problema. Redovno je servisirana i kvalitetno odrzavana.Na benzin slabije ide zato sto je ne vozim a i nemam ga u rezervoaru pa je potrebno karburator ocistiti.Pred zimu zamenjeno ulje, sva creva, sajla za rucnu. Uradjen je servis altenatora i alnasera, nova pumpa za gorivo i glavni kocioni. Kilometraza oko 96000 km

Prodajem je zato sto sam kupio drugi auto.

Mane:
Brava na vratima vozaca pukla od mraza, nema kasetofon-ima samo 2 zvucnika. Da ne pisem vise, ako nekoga interesuje moze se uveriti na licu mesta.

Ako je neko zainteresovan moze se javiti na tel.065-3546225, Radovan, Cukarica, Bgd, Cena po dogovoru.

Pozdrav svim vozacima Samare,

Burga

Post by Burga »

LADA jos nije prodata, ako ima zainteresovanih neka se jave, cena 850e NIJE FIKSNO!

Post Reply