NOVA LADA ZA MALE PARE ! OBRADUJTE SEBE U NOVOJ GODINI !
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
-
Boki78
Re: NOVA LADA ZA MALE PARE ! OBRADUJTE SEBE U NOVOJ GODINI !
Nismo svi clanovi tog foruma, pa tako ne mozemo ni videti oglas 
To nesam znao. Tekst mogu da postavim, ali slike trenutno ne, pa onda nece imati smisla.Zapravo, slike nece da se prikazu, a to sad ne mogu da resim, jer nisam kod kuce, ali bice u ponedeljak reseno.
covek prodaje igracke, autice
j***** auto bez kardana
Modeli ( de Agostini ) su izradjeni od metala u razmeri 1:43.Svi su u originalnom pakovanju na postolju ( osim belog jugica kojeg proizvodjac nije postavio na postolje).
Aukcijska prodaja trajace od 27. januara do ponoci 2. februara 2016..Aukcijski korak je 50 din ( npr. za yugica nudite 1650 din ili 2 aukcijska koraka sto znaci 1700 ).
Pocetne cene:
1600 din za yugice i 2100 din za ladu
Kolicine: samo po jedan primerak od svakog modela
Slike: Ove na zelenoj pozadini su moje, ali mi je fotoaparat slab, pa su mutne.Zato sam
postavio i neke sa neta.
Kontakt: Sa pobednicima/pobednikom aukcije kontaktiracu preko pp-a 3. februara.
Moguce je licno preuzimanje za one koji su u Beogradu.
Srecno na aukciji i pozdrav!
Moje slike:

Slike sa neta:

Aukcijska prodaja trajace od 27. januara do ponoci 2. februara 2016..Aukcijski korak je 50 din ( npr. za yugica nudite 1650 din ili 2 aukcijska koraka sto znaci 1700 ).
Pocetne cene:
1600 din za yugice i 2100 din za ladu
Kolicine: samo po jedan primerak od svakog modela
Slike: Ove na zelenoj pozadini su moje, ali mi je fotoaparat slab, pa su mutne.Zato sam
postavio i neke sa neta.
Kontakt: Sa pobednicima/pobednikom aukcije kontaktiracu preko pp-a 3. februara.
Moguce je licno preuzimanje za one koji su u Beogradu.
Srecno na aukciji i pozdrav!
Moje slike:

Slike sa neta:

-
travelman
A zasto je Yugo jeftiniji od Lade ...
... ima celave gume ili motor duva ...
...
...
Pa kad ga niko nece na yugofanclub.u ti bi da ga uvalis nama ladasima, al nismo ni mi naivni ...
Nego, jel te zanima menjaza ... glava za glavu ili kljuc za kljuc ... imam ja sve kolekcije, pocev od taxi vozila po svetu pa do borbenih vozila i aviona ...
...
Al moras malo da spustis cenu za Yuga, znas i sam kolika mu je bila nabavna cena ... mi smo ovde sirotinja ...
Pa kad ga niko nece na yugofanclub.u ti bi da ga uvalis nama ladasima, al nismo ni mi naivni ...
Nego, jel te zanima menjaza ... glava za glavu ili kljuc za kljuc ... imam ja sve kolekcije, pocev od taxi vozila po svetu pa do borbenih vozila i aviona ...
Al moras malo da spustis cenu za Yuga, znas i sam kolika mu je bila nabavna cena ... mi smo ovde sirotinja ...