Adrese prodavnica rezervnih delova i servisa za Ladu
AP sport
Tel. 2455 688
Tel. 2455 688
Last edited by Shone89 on Tue Jan 15, 2008 6:48 pm, edited 1 time in total.
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
savez auto
U Savez autu imate sve samo ne original. Vlasnik je bez obzira sto pise prva ruska prodavnica Ukrajinac i delovi stizu iz Ukrajine.
Garanciju daju ali samo dok ne izadjete pa cak i ako ste serviser koji stalno kupuje (naravno da tamo vise ne uzimam). To Vam je licno iskustvo doslo mi je da ga gadjam malim hladnjakom kaze ne znas da promenis pa zato curi.
Originalan deo za Ladu nije uvek i najbolji i sigurno je uvek najskuplji.
Bitno je kako prepoznati original.
U originalu nikad jedan deo nije upakovan u kutiju nego stize vise komada u jednoj kutiji tako da nemozete dobiti upakovan pri kupovini u prodavici. Kutija je obicna kartonska i na sebi ima mali papir dimenzija otprilike 10cmx7cm. Papir je gore plave a donja polovina bele boje. Stampa na njemu se radi matricnim stampacem i naravno sa nazivom i kataloskim brojem dela. I deo u kutiji najcesce ali ne i uvek bude upakovan u mastan papir.
Recimo to nje slucaj sa protokomerom i nekim drugim delovima koje fabrika koristi od drugih proizvodjaca jer ti delovi imaju dugacije kutije BOSCH,...
Garanciju daju ali samo dok ne izadjete pa cak i ako ste serviser koji stalno kupuje (naravno da tamo vise ne uzimam). To Vam je licno iskustvo doslo mi je da ga gadjam malim hladnjakom kaze ne znas da promenis pa zato curi.
Originalan deo za Ladu nije uvek i najbolji i sigurno je uvek najskuplji.
Bitno je kako prepoznati original.
U originalu nikad jedan deo nije upakovan u kutiju nego stize vise komada u jednoj kutiji tako da nemozete dobiti upakovan pri kupovini u prodavici. Kutija je obicna kartonska i na sebi ima mali papir dimenzija otprilike 10cmx7cm. Papir je gore plave a donja polovina bele boje. Stampa na njemu se radi matricnim stampacem i naravno sa nazivom i kataloskim brojem dela. I deo u kutiji najcesce ali ne i uvek bude upakovan u mastan papir.
Recimo to nje slucaj sa protokomerom i nekim drugim delovima koje fabrika koristi od drugih proizvodjaca jer ti delovi imaju dugacije kutije BOSCH,...
polovno-novo
Zasto si to prihvatio ako vidis da stavljaju polovan deo tvoje je da prihvatis ili ne prihvatis. Inace i ja sam ranije u ponudi imao bosch komutatore ali nove i oni su bili tri puta skuplji od Ruskih, a imao sam i neke Engleske nisam imao problema sa njima,ali nisu mi ih trazili previse pa sam prestao da drzim na lageru.
Nisam ni ugradio taj, bas zbog toga, ali je drsko i bezobrazno to da neko to hoce da uradi i to svesno pred tobom (misli mlad neiskusan)... nek je Bosch-ov i 3 puta skuplji, platicu, al ne da mi stavlja polovno u kola sa ko zna cijih i ko zna koliko korisceno i dotrajalo.....ja o tome pricam, a u prodavnicama niko do sada nije pokusavao da mi proturi pricu kako je rusko, a u stvari nije.... ne kazem, mozda ima i toga, al zato uzmes u ruke i zagledas, sto duze to bolje, pogotovo ako zna da uoci detalje....
-
turbo dvigatelj
UKR je zatvorio svoju prodavnicu i u Čačku,a način na koji su je zatvorili je bruka.Pošto ih je napustio čovek koji je radio,oni su primili dva momka koje je taj isti čovek obučio.Posle dvadesetak dana su im javili da "sutra stiže kombi i da poruče šta im treba od delova".Kada je stigao kombi,vozač im je rekao da je on došao da utovari robu i da se prodavnica zatvara, a oni mogu da prisustvuju ili da idu kući!Naravno,otišli su kući!
Auto Spajder
Kirovljeva 13 - Banovo Brdo (preko puta Bioskopa na pocetku Pozeshke)
011/3547 092
Prichao sam malopre sa likom koji radi u StarteR Shopu u Toshinom bunaru (drze uglavnom kozmetiku malo shta korisno moze da se nadje od mehanike - chast izuzecima filteri, svecice, itd...) i on vozi Nivu (heh de sve nadjem ljude koji voze Lade qq) uglavnom on za svoj auto nabavlja u Spajderu i kaze da su okej sa cenama, mogu i narudzbine itd... tako da .... kome nije daleko nek proveri
Kirovljeva 13 - Banovo Brdo (preko puta Bioskopa na pocetku Pozeshke)
011/3547 092
Prichao sam malopre sa likom koji radi u StarteR Shopu u Toshinom bunaru (drze uglavnom kozmetiku malo shta korisno moze da se nadje od mehanike - chast izuzecima filteri, svecice, itd...) i on vozi Nivu (heh de sve nadjem ljude koji voze Lade qq) uglavnom on za svoj auto nabavlja u Spajderu i kaze da su okej sa cenama, mogu i narudzbine itd... tako da .... kome nije daleko nek proveri
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!