Lada 11x Manje "rada" brisača kod pranja
Moderators: dejo, elektronicar, choksi
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Lada 11x Manje "rada" brisača kod pranja
Aha,i sad si dobio da cim povuces odmah krene tecnost?I kod mene je tako posto sam sipao litar rakije,pa je sve procistilo samo tako

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Da si pročistio sve bi ti se iz creva odma vratilo u bocu. Mislim da je to primetnije kod prskalica za šoferku jer dizne imaju veći otvor i ima dva komada. Kod zadnje, i ako je visinska razlika veća, možda se ne primeti toliko ali mislim da će se osetiti. nisam juče mrzelo me ali danas ću.
Jedini potencijalni problem vidim zimi, mada ako budem sipao tu tvoju zozvaču ne verujem da će biti problema sa mržnjenjem
Jedini potencijalni problem vidim zimi, mada ako budem sipao tu tvoju zozvaču ne verujem da će biti problema sa mržnjenjem
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Kanda mi ne radi sistem baš kako treba za zadnju prskalicu. Izgleda da je zbog male dizne i dugačkih creva pritisak iza ventila veliki pa se ne otvara.
Može se desiti i da je ventil malo faličan, duvao sam kroz njega i kao da teže ide. Za šoferku radi ko sat pa nisam hteo da skidam i da prebacuje da nešto ne ureknem i da nešto slučajno ne procuri, videću sutra da probam neki drugi nepovratni.
Može se desiti i da je ventil malo faličan, duvao sam kroz njega i kao da teže ide. Za šoferku radi ko sat pa nisam hteo da skidam i da prebacuje da nešto ne ureknem i da nešto slučajno ne procuri, videću sutra da probam neki drugi nepovratni.
- altinjanin
Moguce,dosta je dugacko to crevo koje ide od flasice do zadnje prskalice,pored stuba,pa preko krova,a ako bi stavio taj ventil na samom kraju tj.pre prskalice,da skines one 4 zabice plafon,pa se vidi crevo?
- stalker92
- Site Admin

- Automobil: '81 Ford Taunus TC3
Kontam jednom ujutru kad budes kretao na posao zatecices par beskucnika alkosa kako ti lizu soferkualtinjanin wrote:I kod mene je tako posto sam sipao litar rakije,pa je sve procistilo samo tako![]()
![]()
'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
- altinjanin