Farbanje, Gitovanje...

Moderators: dejo, elektronicar, choksi

Alexa
Automobil: Lada 2106

Re: Farbanje, Gitovanje...

Post by Alexa »

Ma ne sredjujem ja nista,ja samo perem pistolj posle farbanja i sredjujem police.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

xaxaxaxaxax, vas dvojica po lopatu i da cistite sneg :P

skora

Post by skora »

Alexa wrote:Stvarno ne znam sta da napisem,kako se ja to istresam po sirotinji,sta sam uradio da mi ovo napises ?
Sta sad ne treba da vozim audi,ne treba da kupim nista bolje od nekog drugog,jer se ja onda istresam nad sirotinjom...
Da se ne udaljavamo od teme ....ipak si ti sad moderator...pa se onda drzimo toga ili ajmo u temu - audi ...
Alexa wrote:A za ovo zadnje,ajde ja nisam pokazao,ali,reci mi gde si ti to pokazao ?
Kako ja da pokazem kad prepisujem sa drugih foruma ??? Sta da ti pokazem ??? ...TI si rekao da je spric git bulja za felne ,i TI si rekao da DA NE RAZUMES ,i TI si rekao da si farbao ogradu i da je vec 4-5 godina ok ,i TI si rekao da si sa lakom za drvo lakirao felne....a JA sam rekao HEBALA VAS UCITELJICA !!!

Dakle TI si duzan slike radova a ne ja !!! Ja sam prepisivac :!:
travelman wrote: A Alexa sredjuje i pravi Ladu off road i ne hvaliu se ni malo jer nema komplekse ko Aleko ...
Vidi ga ovaj ...sta si se u*enjo ??? Da te ne iskljuci posto je moderator .C c c :shock:

travelman

Post by travelman »

Vidi ga ovaj ...sta si se u*enjo ??? Da te ne iskljuci posto je moderator .C c c
Ma ne, nisam se ja ufonjo ... ja sam se pomirio sa sudbinom i priznao sam sebi da sam sa konja spao na magarca a vi ste ljubomorni na Alexu sto je sa magarca presao na konja i jos usput ima tri lajke.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Imam i ja sliku iz audija :D

Alexa

Post by Alexa »

Nisam
Rekao sam da spric git nije za podlogu nego za riseve a da se za podlogu koriste prajmeri.
A lakom za drvo sam farbao jer nisam imao pare za ovaj pravi pa sam pokusao sa njime jer sam ga imao kcui i to sam lepo napisao.

Eto sad si skocio i na to da sam moderator,ajde predji u moju temu gde ja audi i napisi zasto si ono napisao ?

travelman

Post by travelman »

Precice on u tvoju temu ali prvo da nadje nesto na nekom forumu pa da prepise. Kiti se tudjim perjem ko Aleko, Bolje da je okacio sliku kako vozi tenak nego se hvali Audijem ko da je neka plavusa.

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

pa to je bila test vozna koju nije prosao, sutra ce da napravimo valjda pravu voznju ako centriram trap :P

skora

Post by skora »

Alexa wrote:Eto sad si skocio i na to da sam moderator,ajde predji u moju temu gde ja audi i napisi zasto si ono napisao ?
......eh ....a mislio sam da ce biti kao nekad ,pa malo da razbijemo monotoniju ;)

Opusti se ....sprdacina .....Boki me zvao jer nije hteo da on pise ,zna da si brz na okidacu,i onda podmetnuo mene.Ja ti dodjem kao kolaterarna steta u ovoj prici :mrgreen:

Idemo dalje .....dakle skapirao si .Ti si bio veceras na dnevnom redu . :kez

Brisi sad ,sredjuj sta treba ...... :mrgreen:

:hello

travelman

Post by travelman »

... :prvi ...

Alexa

Post by Alexa »

Ne bi obrisao u zivotu,a mozda ni tad.
:hello

skora

Post by skora »

:cool :prvi :prvi :prvi

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Alexa wrote:Nisam hteo da komentarisem nista dok nisam procitao sad ovo
misli ako je uzeo kljuceve od caletovog audija da moze da se istresa ovde po sirotinji
Stvarno ne znam sta da napisem,kako se ja to istresam po sirotinji,sta sam uradio da mi ovo napises ?
Sta sad ne treba da vozim audi,ne treba da kupim nista bolje od nekog drugog,jer se ja onda istresam nad sirotinjom...

A za ovo zadnje,ajde ja nisam pokazao,ali,reci mi gde si ti to pokazao ?
Slobodno komentariši... naročito one delove gde ljudima stavljaš reči u usta i hvališ se da si lakom za drvo farbao felne pod paravanom da je ovaj tih 10-20 dinara skuplji od emajla za drvo, sadolina, laka za čamce... šta si već uzeo da fušariš.

Alexa

Post by Alexa »

da kosta 20 dinara vise od ovoga,ali ovaj sam imao i nisam morao da dajem jos 500din ili kolko vec kostao tad.
Nisam se hvalio uopste samo sam rekao da iako je za drvo uspeo je da se zadrzi prilicno jako to mi je bio cilj da kazem.
I opet ne vidim idalje tu kako se ja to izdrkavam na sirotinji i kakve veze audi ima uopste sa ovom polemikom ?

I farbao sam ih u jednoj manjoj prostoriji na placu a pre toga sam celu prostoriju izolovao onom folijom za krecenje da ne bi imao prasinu.

Da evo tacno pre 4 godine,posto sad nadjoh sliku i videh datum.
Image

skora

Post by skora »

Alexa wrote: I opet ne vidim idalje tu kako se ja to izdrkavam na sirotinji i kakve veze audi ima uopste sa ovom polemikom ?
Cekaj jesi OZBILJAN ???? Ja kazem sprdacina ,on opet pocinje oko toga.Sta ti je ..... opusteno ;)

....to sa audicetom su objektivne lazi ;) http://youtu.be/dN-1ZuYqjQo?t=1m32s :mrgreen:

Post Reply