Benzin curi na pumpi za gorivo do motora

Moderators: dejo, elektronicar, choksi

Post Reply
SamaraBG
Automobil: Samara 1300 5V 1991g

Benzin curi na pumpi za gorivo do motora

Post by SamaraBG »

Ovo je boljka od kada je Samara kupljena. Svojevremeno se pumpa pregrejavala pa bi auto stao i dok se ne ohladi ne bh mogao dalje. Membrana je menjana i tako iznova sve... Sada vidim da je to oko nje vlazno. Pretpostavljam da je to benzin sto curi

Postoji li neko trajnije i bolje resenje? Ima li neka kvalitetnija pumpa ili membrana? Radi se o Samari 1300 sa 5vrata.

Boki78

Re: Benzin curi na pumpi za gorivo do motora

Post by Boki78 »

SamaraBG wrote:Ovo je boljka od kada je Samara kupljena. Svojevremeno se pumpa pregrejavala pa bi auto stao i dok se ne ohladi ne bh mogao dalje. Membrana je menjana i tako iznova sve... Sada vidim da je to oko nje vlazno. Pretpostavljam da je to benzin sto curi

Postoji li neko trajnije i bolje resenje? Ima li neka kvalitetnija pumpa ili membrana? Radi se o Samari 1300 sa 5vrata.
Zameni pumpu. Ima i italijanskih od fiat una koje pasuju i navodno su trajnije (sam nemam iskustva sa njima) ... Nove samarine su reda 1000 dinara. Pored nje treba pregledati i u kakvom su stanju creva benzina ...

dajko3
Automobil: Samara 2108, 2115

Post by dajko3 »

I ja sam imao problem sa pumpom vec sam pisao o tome.Menjao sam membrane, promenio pumpe dve ili tri i sve je bilo karatkog veka.Poslednju koju sam kupio je bila neka slovenacka ona je bila i najskuplja ali mogu ti reci da radi dobro.Ove ruske nista ne vrede sve mala privreda i samo bacanje para
Samara 4ever

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

vec je pisano o tome ! evo ovde : viewtopic.php?f=11&t=4029&start=0
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

Post Reply