do marta meseca 2010. se ne brinem jer je vec registrovan. prebacivati volan necu, za mene je to skrnavljenje auta. nema u srbiji tog majstora koji ce to uraditi kao fabricki...(osim ako ne radi za sebe).
Moj pasha vozi 406 i momci koji odrzavaju njegov auto u jednom PSA servisu rade prebacivanje na kontinentalni fazon.To zadovoljstvo kosta oko 1500 evra.Kaze da sama tabla kosta 800 evra a ovo ostalo su ruke.
Raziel wrote:ajde pitaj koliko kosta za 407. ja sam cuo da se ne moze proci ispod 2.500e
za te pare ubaci kameru u levi retrovizor i monitor unutra, da bolje vidis kad pretices kamion, i samo cepaj ! Ne vidim drugu manu desnog volana osim manje preglednosti kad juris nekoga
IlijaGM wrote:koliko je presao koju opremu ima i koliko je placen,odakle je uvezen?
sto, jesi kupac?
Nisam kupac,pitam samo auto,kao auto je sasvim dobar,samo sto mu je jedina i najveca mana to to mu je volan na desnoj strani,ali zato je skoro duplo jeftiniji od istog modela samo sa volanom na levoj strani.A i malo je zeznut za voznju pogotovo za preticanje...
Last edited by IlijaGM on Fri Apr 03, 2009 9:56 pm, edited 1 time in total.
IlijaGM wrote:koliko je presao koju opremu ima i koliko je placen,odakle je uvezen?
sto, jesi kupac?
Nisam kupac,pitam samo auto,kao auto je sasvim dobar,samo sto mu je jedina i nejveca mana to to mu je volan na desnoj strani,ali zato je skoro duplo jeftiniji od istog modela samo sa volanom na desnoj strani.A i malo ej zeznut za voznju pogotovo za preticanje
Hmmm, zabrinu me covek, koliko ustvari desnih strana mi imamo???