golf 1

Moderator: lengenda

sale89bre

Post by sale89bre »

Ma ne pitaj :)
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)

sale89bre

Post by sale89bre »

Evo kako je golf kod mene opet:
Prodavao sam golfa za 300e jedno vreme i dodje lik, sve kao do jaja, kupuje itd itd...
Ponudi on meni passata dvojku u zameni uz odgovarajucu doplatu i ja pristanem...
Odvezem mu golfa na medak i provalim da lik trguje kolima... Ponudim mu Audija 80cc (tada kevin auto) sa mrtvim motorom i on hteo da ga kupi za 300e, medjutim keva ga nije davala... I kevi u 12 uvece dune i pita lika jel hoce da joj da golfa za audija i ovaj lik naravno pristane i eto... Golf je opet moj :lol:

IlijaGM

Post by IlijaGM »

pa kakv ti je bio taj audi kad je otishao za 300evra,ipak CC ima pocinkovanu limariju

sale89bre

Post by sale89bre »

Auto je bio iscukan po malo sa svih strana, motor je crko skroz, tj blok se raspao kod pumpe za vodu, struja ga je zajebavala, plin bez atesta, bez papira i potreban servis, signalizacija mrtva, menjac crkao... Ukratko, keva je jedina osoba koja je znala da vozi taj auto :lol:

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Pa bolje da si ulozio pare i napravio audija nego sad si bez icega a opet si na pocetku !!!
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

sale89bre

Post by sale89bre »

Audiju je trebala da se radi puna generalna a samo to je bilo oko 500e minimum... A o ostalim zajebancijama da ne pricam... Verovao ti meni ili ne, sada mi je najlepse :D
Sad sipam i vozim a za amortizaciju me zabole :)

sale89bre

Post by sale89bre »

Golf je rasklopljen do srafa... Ostali na njemu motor, menjac i trapovi... Odlucio sam da jedem go*na do kraja sa ovim chudom kad sam vec poceo... Limariju pocinjem da radim polako... Ako neko vidi vrata za golf 1 (5 vrata model) ili jettu 1 na prodaju nek zove ili pusti poruku na 064/401-801-1...

Kad odem sledeci put u vikendicu slikacu pa cu da vas zamracim slikama :D
Inace kupio sam haubu sa netaknutom izolacijom(ka motornom prostoru) za 800 din 8)

Post Reply