Audi A4 (2002)

Moderator: lengenda

travelman

Re: Audi A4 (2002)

Post by travelman »

Aj da ti nesto kazem, onako drugarski ... :!: ... ali nemoj da se ljutis ... :oops: ...

Spusti tu haubu i nemoj vise da slikas motorni prostor jer ako Skora pocne da ti komentarise, ubice ti volju za njim... ;) ...

Gde kupujes filtere, u kojoj prodavnici ... :? ... Ok sto je man i bos nego imas li neku konkretnu radnju ili gde stignes ... :) ...

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

E sad bas ocu da cujem Skoru !?
Sto zbog ovih izolir traka i vezica,ili nesto drugo ?

Mann i Bosch sam uzeo zato sto se najvise koriste,uz mann filter sam dobio cak i original upustvo bas za ovaj audi.
Ovde: http://www.eagle-trade.co.rs/

Ali bez zezanja ocu da cujem sta ce to Skora da komentarise i da mi ubije volju!?

Boki78

Post by Boki78 »

Alexa wrote:Mann i Bosch sam uzeo zato sto se najvise koriste,uz mann filter sam dobio cak i original upustvo bas za ovaj audi.
Na istom mestu sam pre koji dan castio samaru MANN filterima vazduha i ulja kao i facet kapom i rukom :) Ali ne bud lenj pa malo citas deklaraciju na kutijama i primetis http://www.sanel.biz/ kao uvoznika. Sledeci put se kod njih prvo vredi raspitati za cenu, obaska sto su meni blizi ... Kod njih je navodno moguce poruciti i originalne VAZ delove, sto cu baciti na test nekim egzoticnijim delom poput kompleta celicnih cevi kocionog sistem i sl. :mrgreen:

Alexa

Post by Alexa »

Boki78 wrote:
Alexa wrote:Mann i Bosch sam uzeo zato sto se najvise koriste,uz mann filter sam dobio cak i original upustvo bas za ovaj audi.
Na istom mestu sam pre koji dan castio samaru MANN filterima vazduha i ulja kao i facet kapom i rukom :) Ali ne bud lenj pa malo citas deklaraciju na kutijama i primetis http://www.sanel.biz/ kao uvoznika. Sledeci put se kod njih prvo vredi raspitati za cenu, obaska sto su meni blizi ... Kod njih je navodno moguce poruciti i originalne VAZ delove, sto cu baciti na test nekim egzoticnijim delom poput kompleta celicnih cevi kocionog sistem i sl. :mrgreen:
Znam,pogledao sam na kutijam,ja uvek kad kupim neki deo gledam sta pise ko je uvoznik i ko je proizvodjac :)
Doduse tad sam bio tamo i nije mi vredelo kad sam se vec iscimao da se vratim praznih ruku da bi video dal ovi mogu da nabave za jeftinije :P

Boki78

Post by Boki78 »

Sad znas pa sledeci put pitaj :kez

Alexa

Post by Alexa »

Svakako da ocu :)
Ali me sada trenutno mnogo izjeda ovo sto je travi napisao,pa bi zamolio Skoru CIM VIDI da komentarise :D

dejo

Post by dejo »

Fin ti je ovaj audi. Da te lijepo služi. Auto taman po mjeri nit prevelik nit premali.
Baš ovaj model audi mi je uvik bio baš dobar.

Daj još malo podataka o autu. Koliko ima prijeđenih km, jel to PD motor?
Ne sviđa mi se crna boja inače, a tek što je nezahvalna za održavanje.
Vazda nečist.

travelman

Post by travelman »

:D :D :D Zvace guza ko meduza ... :kez ...

Vozis amudija 5 dana i vec te izjeda i ne mozes da spavas zbog njega ... :mrgreen: ...

Nista lose nisam mislio, meni su onako crni filteri zapali za oko i prvo sto sam pomislio je bilo da ako neko stedi na tako jeftinom delu kako li je se tek odnosio prema onim skupljim i vitalnijim delovima ...

Zapao mi je za oko i desni drzac haube, izolir trake koje si i ti pomenuo ... dakle nista posebno, samo drugarska rasprava ...

Nego, jel ti znas koja je razlika izmedju tvog amudija i moje Samare ... :? ...

Alexa

Post by Alexa »

To za crnu si upravu,samos to se meni ipak svidja.Operes ga ma kapljica vode da ti ostane beli se ko da si ga razbio negde.
Pa navodno ima predjenih 185 000,ali moguce da je kilometraza vracana.Nakacicu ga na diagnostiku kad budem isao da radim veliki servis pa ako bude mogao da ustanovi koja je kilometraza prava.

Ja sam malo laik,na sta mislis kad kazes PD motor ? :oops: :oops:

Alexa

Post by Alexa »

A to,ja sam mislio da je ozbiljnije,msm kapiram tvoja zapazanja ali.. :D
Koja je razlika :D ?

travelman

Post by travelman »

Pa vidis, u roku od 15 minuta ja bi mogao da kupim bar 3 amudija kao sto je tvoj .... a ti tesko da bi nasao samaru kao sto je moja ... :kez ...

PD je oznaka motora ...

dejo

Post by dejo »

PD - Pumpe Düse
znači nemaš bosch pumpu već imaš sklop pumpa-dizna za svaki cilindar.
mislim da bi kod tebe trebao biti PD.
ti motori su malo bučniji, dizne znaju biti problematične ali idu fino zahvaljujući momentu od 250 nm, nisu rastrošni, agresivniji su nego obični tdi.

Alexa

Post by Alexa »

Aha,sad razumem sta pitas.
Da,da to je to,bez bos pumpe i jeste malo bucniji.

dejo

Post by dejo »

Digneš haubu, sad ne znam jel imaš neki poklopac na motoru ili ne, uglavnom ako ne možeš vidit dizne na motoru onda je to PD.

Alexa

Post by Alexa »

Imam onaj sivi poklopac na kom pise TDI on mora da se skine da bi se video motor
Ali jeste to PD,nego nisam znao da se to tako oznacava.

Locked