Amer a u duši Rus... ;)

Moderator: lengenda

travelman

Re: Amer a u duši Rus... ;)

Post by travelman »

U pravu si, nije ovo vrtić već Lada Klub Srbija. Klub ljubitelja čelika, platinske dugmadi i kontrolnih sijalički stop svetala.

A što se tiče zafire ... pa kupi današnji broj SAT revije i prelistaj je od prve do poslednje strane. Videćeš gde se pominje u negativnom kontekstu, ništa strašno ali čisto da se upoznaš sa tematikom.

Rado bih ti rekao neku blizu informaciju ali neću da širim demagogiju.

Znaš kakav je forum, odmah bi se pročulo net.om kako opelovci i džipisti traže savete od Ladaša :lol: ... Mada, navikli smo mi na to ;) ...

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

Ajde ne zezajte čoveka. Svako ko voli Lade ovde je dobrodošao. Pa zar sutra ako mi Nivisti kupimo neke bolje džipove vi treba da nas banujete odavde?

Što se tiče tehničkog, ne znam šta bi bilo problem osim možda broja sedišta. Čuo sam da neki Pežoi 307 karavani imaju problema s tim.

travelman

Post by travelman »

A ko zeza čoveka :? ...

Vidiš da je odmah dobio savet i to stručan. U pravu si za broj sedišta tako da ima dovoljno vremena da se raspita šta i kako.

Nego reci, Dare, da li si ti predstavio tvoju Nivu u Mercedes Klub Srbija :? ... pa i tamo ima deo gde se okupljaju ljubitelji terenaca tipa G klase, ML .... budi i ti jedan od njih ...

Andrej
Automobil: Jeep

Post by Andrej »

Naravno da volim Ladu, jer da mi nije interesantna, pogotovo Niva, ne bih ni bio ovde. A, Travelman, isključivost mi stvarno nije jasna, ona toliko ograničava... Inače, hvala na infu za Zafiru, baš ću pogledati o čemu je reč, mada ne vidim razlog da bude problem, fabrička je sa 7 sedišta a i tako je registrovana, a za ostalo ne vidim šta bi bio problem.

Dare, care! 8)

travelman

Post by travelman »

Dare care :prvi ...

Njegova 2 komentara i forum se odmah usijao :mrgreen: ... imaš 40 pregleda za sat vremena, jbt toliko nema ni Aleko sa njegovim borbenim vozilom :mrgreen: ...

Dosta je bilo off sa moje strane. A što se tiče zafire, pogledaj današnju SAT reviju tj članak o tehničkim pregledima i problemima koji su nastali zbog primene novog zakona. Spominju se pojasevi, broj mesta za sedenje, nasloni za glavu i slicno. Vrlo su rigorozni po tom pitanju u šta sam se i sam uverio pri registraciji kabria :evil: ...

:hello

Andrej

Post by Andrej »

8) , nema ljutnje, bar ne sa moje strane.
Hvala za info, što se moje zafirice tiče, registrovana na 7, 7 i ima, sa svim mogućim naslonima i pojasevima, i na prva dva reda a i na pomoćnima. Jednom reči, fabrikana.

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

Ako iz me vrate sa tehničkog nek mi daju 200evra i odmah ću da stavim naslone i pojaseve ako prodje onda drugom prilikom kad ostane viska :-D

Andrej

Post by Andrej »

Baš bezveze, da cimaju za ono što auto nije ni imao u fabričkoj varijanti... Meni je najsmešnije bilo, letos kada sam radio reatest plina, baš na Zafiri, sve što treba ( ispravno ) je zamenjeno po propisu ( creva, boca, ventil ) ali ne, ne može, mora da ima i držač filtera gasne faze. Dakle šelnica preko filtera. E sad, sa šelnicom, može.

Dare

Post by Dare »

Nisam se predstavio na Mercedes forumu jer me vozila iz čuvene nemačke trojke ne zanimaju ni malo. Sramota da jedan ljubitelj vozila poput mene ne razlikuje modele iz njihove game ali tako je u mom slučaju. Dok recimo s drugim markama stojim odlično, recimo sa korejcima...
Problem sa brojem sedišta se javlja ako ih u vozlu fizički nema onoliko koliko piše u saobraćajnoj. Ako ti piše 7 sedišta, moraš da imaš 7 sedišta kad se pojaviš na tehničkom i to je to. Letos sam menjao saobraćajnu za Nivu baš zato. Više: http://www.ladaniva.iz.rs/broj-mesta-za ... lada-niva/
Još informacija o ovome imate na forumu CTPV, gde sam se i ja obavestio ;) Nažalost forum je zatvorenog tipa ali koga zanima nek se registruje i moći će da čita.

Andrej

Post by Andrej »

E dobro je. Onda je opštencija. ;)

Andrej

Post by Andrej »

Evo nečega, što imam godinama, upravo zato što volim Nivu. :)

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

Ovo će mi treba uskoro kad otvorim motor :-D

Andrej

Post by Andrej »

Vrlo rado, ja sam u Banovcima, dođi iskopiraj, ili već kako ti slikam pa pošaljem.

Dare

Post by Dare »

Ja mislim da negde ovo imam u elektronskoj formi. A po internetima može da se nađe isto to samo na engleskom

aleko-2141

Post by aleko-2141 »

sve mi odgovara samo da je na srpskom :D

Post Reply