Mustang
Moderator: lengenda
Re: Mustang
Uh pa nema smisla dobri smo drugovi. Covek bi mi ucinio i sad da je ja dam dalje neide, trebamo jos da zivimo.
Nebi ali bi se naljutio to sigurno. Ceni je 2600, meni bi je dao 2300 a mozda i manje. Ali nema nista od toga, dete raste itd. da neidemo u off.
-
Boki78
A b'e Dejco, jednom se zivi, di ce ti dusa. Mozes da vozis fin zauto za pare koje Strumpf ostavi splavarkama za dve veceri 
-
travelman
.. da da, nekada smo ga zvali brate prijatelju a danas se odaziva samo na don Skora Strumfleone ...
Splavaruse mu sad dok se qrci u bentliju, najbolje drugarice ... prodje mojom ulicom i okrene glavu kao da me ne poznaje jer ga je verovatno blam sto sam ja u ladi ...
...
A zaboravio je vreme kada sam ga vozikao po pumpama da kupuje benzin za krkele, sipao je za po 200 /dvestotine/ dinara u kanticu jer nije imao vise a pumpadziji je od sramote govorio da mu treba za motornu testeru ...
...
Nema veze, nicija nije gorela vecno ...
... zaigrace i meni mecka pred vratima, al samo da odlucim jel dizelka il benzinjara ...
...
Splavaruse mu sad dok se qrci u bentliju, najbolje drugarice ... prodje mojom ulicom i okrene glavu kao da me ne poznaje jer ga je verovatno blam sto sam ja u ladi ...
A zaboravio je vreme kada sam ga vozikao po pumpama da kupuje benzin za krkele, sipao je za po 200 /dvestotine/ dinara u kanticu jer nije imao vise a pumpadziji je od sramote govorio da mu treba za motornu testeru ...
...Nema veze, nicija nije gorela vecno ...
- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
treba otvoriti temu "Strumf" pa tamo sve redom
Uradjen mali servis bez filtera za gorivo, 7500din.
-
travelman
Nije on Strumpf, on je starletan ...
a umetnicko ime mu je Skora iPhone ...
...
Pa nije Dejca lud sto nece astru, za te pare moze na lajki da uradi veliki servis i jos da je tankuje do vRa ...
Pa nije Dejca lud sto nece astru, za te pare moze na lajki da uradi veliki servis i jos da je tankuje do vRa ...
- aleko-2141
Jos da stavi zlatan zub a i za to ima mesta i bio bi ful
Nova tehnologija
Nova tehnologija
....lako je vama sirotinju da tovarite 
https://www.youtube.com/watch?v=9M1ALmp8Icwskora wrote:....lako je vama sirotinju da tovarite
-
Boki78
ma ima mesta i za zlatnu vilicu, kamoli zubaleko-2141 wrote:Jos da stavi zlatan zub a i za to ima mesta i bio bi ful![]()
Nova tehnologija

- aleko-2141
xaxaxaxaxaxaxaxaxax
- aleko-2141
a malo da vidis i ti kako je to