Audi 100CC

Moderator: lengenda

Bishop

Post by Bishop »

Malo kasnim sa replikom na temu udobnosti, ali ajde da kažem...

Imao sam AUDI 100cd (ali je ubačen benzinski motor,ako se ne varam 2.2, pa je faktički bio cc :D ) '89 godište i mogu da kažem da nije imao baš preterano udobna sedišta, ali zato konfor je extra, mesta je bilo "kolo da igraš" pa to stvara neki osećaj udobnosti. Recimo ko sedi pozadi u sredini taj je najebo, ubija koliko žulja...Imao sam i Aleka koji je po meni imao mnogo udobnija sedišta, kao sedišta, ali je zato prostor naspram AUDI-ja prčvoljak :mrgreen:
Trebaće prsti guzici svrbljivoj!!!

Gile_NBGD

Post by Gile_NBGD »

Nikada nisam sedeo pozadi,tako da neznam za taj problem(zuljanja)....A ti ga pretera uporedjujes Aude 100(koi je u svoje vreme bio vrh u klasi) sa Alekom....???

djape1977

Post by djape1977 »

A ti ga pretera uporedjujes Aude 100(koi je u svoje vreme bio vrh u klasi) sa Alekom....???
da se ne lazemo, sto se udobnosti tice, aleko je pojam za audi 100
j***** auto bez kardana

Bishop

Post by Bishop »

Gile_NBGD wrote:Nikada nisam sedeo pozadi,tako da neznam za taj problem(zuljanja)....A ti ga pretera uporedjujes Aude 100(koi je u svoje vreme bio vrh u klasi) sa Alekom....???
Uopšte nisam. Naravno da ni u jednom drugom segmentu ne mogu da se porede, AUDI 100-tka i dan danas izgleda jako moćno, ali sedišta Aleko ima udobnija...Opet ponavljam samo sedišta ne i komfor ;)
Trebaće prsti guzici svrbljivoj!!!

Gile_NBGD

Post by Gile_NBGD »

O.K.Izvinjavam se.

Nikola_bgd

Post by Nikola_bgd »

Neverovatno za cuti.

Post Reply