Audi A4 (2002)

Moderator: lengenda

skora

Re: Audi A4 (2002)

Post by skora »

aleko-2141 wrote:nije ti bilo tesko da promenis jezik
Nije :lol: :lol: :lol:

aleko-2141
Automobil: Moskvic Aleko

Post by aleko-2141 »

skora wrote:
aleko-2141 wrote:nije ti bilo tesko da promenis jezik
Nije :lol: :lol: :lol:
Najbolja rec, vecina ne zna sta znaci a kad mi kazes Naturlich odmah se iznerviraju :D (ne znam nemacki, samo ovu rec )

Boki78

Post by Boki78 »

naravno :mrgreen:

Posle 12 godina ucenja Nemackog znam da kazem kako se zovem i mozda jos nesto malo :mrgreen: :mrgreen:

skora

Post by skora »

Ma to je najmanji problem ....ajmo da krenemo ....lekcija No.1

http://youtu.be/_-SGy571J-0

Image

travelman

Post by travelman »

Ja sam se naslusao nemackog ali mi je u secanju ostalo samo ono ... spric mi, zeeerrr guuut .... 8) .... a sta znaci nemam pojma ... :mrgreen: ...

Inace, Alexin amudi je extra ... :prvi .... nemojte da plasite decka zluradim komentarima koji su nus proizvod vase ljubomore, evo ja bi prvi voleo da imam jednog takvog pa makar i bio u jos gorem stanju od njegovog ... :cool .... I sto sad da menja sve to kada je kupio ocuvan primerak koji je vozen u drzavi gde je sve med i mleko ... :angel ... a ja sam do te drzave poterao moju Samaru cim sam je kupio i uspesno se vratio u toplinu doma svoga ali mi nije jasno zasto je taj amudi doteran na slepu ... :roll: ... i nije mi jasno zasto mora odma da menja fitere, tecnosti i ko zna sta jos, pa valjda je kupio auto da vozi a ne da odma ulaze u njega .... :delete ....

Boki78

Post by Boki78 »

travelman wrote:Ja sam se naslusao nemackog ali mi je u secanju ostalo samo ono ... spric mi, zeeerrr guuut .... 8) .... a sta znaci nemam pojma ... :mrgreen: ...
Meni lici na nesto sto cilindar prica dizni svako malo :mrgreen:
travelman wrote:I sto sad da menja sve to kada je kupio ocuvan primerak koji je vozen u drzavi gde je sve med i mleko ... :angel ... a ja sam do te drzave poterao moju Samaru cim sam je kupio i uspesno se vratio u toplinu doma svoga ali mi nije jasno zasto je taj amudi doteran na slepu ... :roll: ... i nije mi jasno zasto mora odma da menja fitere, tecnosti i ko zna sta jos, pa valjda je kupio auto da vozi a ne da odma ulaze u njega .... :delete ....
Pa zato sto ti vozis auto za cobane koji mora da vozi, a Aleksa auto za gospodu kojeg voze :kez :mrgreen:

travelman

Post by travelman »

Meni lici na nesto sto cilindar prica dizni svako malo
Ja ja, naturlih .... :mrgreen: ....
a Aleksa auto za gospodu kojeg voze
Pa toga se bojim da ga ne prevozaju ... :!: ...

Necu da mu offujem temu, mislice da ga zezamo a u stvari mu svi dajemo dobronamerne savete ali se bojim da me pogresno ne shvati .. :angel ...

Papaaa ... :angel ...

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

Pa menjam filter bas iz razloga sto u mali servis spada zamena svih filtera i ulja i zato sto nemam poverenja u to sta i kad je predhodni vlasnik menjao.To su neke elementarne stvari koje treba zameniti.
Sutra menjam ulje a onda moze da ide u servis radi radjenja Velikog servisa.

KardanPower
Automobil: Lada 2107

Post by KardanPower »

Svaka cast na kupovini i nek te lepo sluzi Audi, auto je sa slika dobar i boja je fina, samo pravo i redovno odrzavanje i u svakom slucaju, i da je najgori sa placa, ce se redje kvariti nego Lada, a mozda i nikad. :) Fin auto, sta ima da ga prezentujes, vozi i uzivaj, zato si ga predpostavljam i kupio! :)

Alexa

Post by Alexa »

Hvala :)
Sto se kvarova tice (nevezano za to kad ce koji i koji se brze kvari),na ladi se to popravi za male pare,a kod ovog mora dobro da zavuces ruku u dzep :D

Alexa

Post by Alexa »

Moze lock

Boki78

Post by Boki78 »

Sto? Mama i tata vise ne daju da ga vozis? :mrgreen:

Alexa

Post by Alexa »

E sad je i veliki uradjen,mogu mirno da se vozim :)
Sto je sigurno sigurno je,stari kajis je mogao jos da tera,ali ne jos predugo,po nekoj proceni 30kkm.

Image

dejo

Post by dejo »

Svaki remen je projektiran da izdrži dosta više od predviđene kilometraže na kojoj se mijenja.
Uglavnom prije stradaju spaneri i rolice nego sam remen, a pogotovo pumpa vode zna se raspasti i onda dođe do havarije
naravno ukoliko je pumpa pogonjena zupčastim remenom, a ovde je to slučaj.
Koliko ti majstor uzme za zamjenu zupčastog?
Jel tebe kači ovaj novi zakon o prometu?

Alexa

Post by Alexa »

Da,s tim sto ja nemam predstavu kolko je on presao sa ovim zupcastim
Roler mi je malo otisao,a spaner je idalje radio lepo,ali sve to ide u zamenu.I Hidraulicni zatezac je zamenjen i antifriz
50evra je uzeo za zamenu
Sto se zakona tice,ne znam vise ni ja jer oni nikako da iznesu jasne stavove,prvo je bilo po toni,pa je sad po snazi,pa cas pricaju da nece vatati ljude sa dozvolama vec nove kandidate,pa onda obrnuto.Cekam dok uvedu zakon pa cu onda videti dal me vata :evil:

Locked