Zastava Koral IN 1,1 2007.g 10k km
Moderator: lengenda
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
Re: Zastava Koral IN 1,1 2007.g 10k km
Tu sliku sam nekad davno gledao ali nisam bio siguran sa kog vozila je bio. Hvala 
Ovde negde u BG.....mislim da mi je Gago uzeo u onoj radnji kod njega ....ako ti treba uzecemo ti i poslati.Ja imam samo jedan sto nisam stavljao pa cu njega poslati Daretu,pa kad neko od nas bude u prolazu kupicemo jos
Ma vazi, nije mi hitno nepusta mnogo ali vidim da je vlazno ispod njega. Svraticu i ovde u prodavnicu da vidim sta imaju. Ako nenadjem nesto slicno cucemo se.
Vlazno je i ispod ovog.... Nije bas da dihtuje ne znam kako, ali je bolji od limenog...
Samo Samara Srbina Spasava
- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
Curenje na originalnim cepovima (Zastavin - ULJE i Ladin - MACЛО) ja resavam tako sto papagajkama stegnem ona dva pipka uz poklopac, a ako je gumica tvrda kupim mala privreda cep ("italijanski" - OLIO) i sa njega prebacim gumicu na originalni.
- Dare
Tek da ne bude dosadno, pre neki dan puče sajla za kvačilo. Desilo se kući ali u selu, pa sam morao da se snađem. Imao sam puknutu sajlu za ručnu od Lade i savršeno sam je uklopio. Verujem da bi duže trajala nego ova nova ali ipak nebih mogao da živim s tim
. Uglavnom, super je poslužila da stignem do grada i vozikam se jedan dan dok ne kupim novu. I tako ja kupim sajlu ali kraća 5cm. Opet vraćaj staru, opet u potragu za dužom
Sat vremena igranke i kvačilo je kao novo 
Zanimljivo mi je da je pukla na sredini. Bar meni nikad ni jedna sajla nije pukla u sred bužira. Obično pukne kod kraja.
Neverovatno ali 3-4 dana pre incidenta sam nešto baš premišljao kako nebi bilo loše da zamenim sajlu preventivno. I eto... Sledeća je ova za ručnu, jer pre desetak dana mi je i sajla haube pukla. Izgleda da rok trajanja ističe
Ono zbog čega mi je posebno drag ovaj auto je što sajla košta 230 dinara.

Zanimljivo mi je da je pukla na sredini. Bar meni nikad ni jedna sajla nije pukla u sred bužira. Obično pukne kod kraja.
Neverovatno ali 3-4 dana pre incidenta sam nešto baš premišljao kako nebi bilo loše da zamenim sajlu preventivno. I eto... Sledeća je ova za ručnu, jer pre desetak dana mi je i sajla haube pukla. Izgleda da rok trajanja ističe

- aleko-2141
- Automobil: Moskvic Aleko
Ne vozis ti to mnogo ps propada od stajanja 
- aleko-2141
Dare, vozi to malo vise, raspasce se od stajanja 
- Dare
Ma vozim ga ja nego na kratko. Sve mi blizu
A i Lada je nekako primarna.
I ja tako, kad kazem nekome koliko predjem godisnje oni kazu vozi se taksijem ali ja bez kola nebih mogao da radim, a leskovac malo mesto i sve ti blizu. Na pijac idem skoro svaki dan da prodajem cvece a pijac mi blizu nema ni 600 metra. Vi beogradjani zacas napravite kilometrazu, dok vi predjete jednu vasu ulicu od 1.5 km. ja sam u cetar ovog sela ovaj gradica. 
- Dare
Evo nas na nepune 63000km i upali se lampica za kočnice. Očekivano i dugo odlagano... Ukratko, Valeo kočione pločice su rešile problem. Fabričke su bile Fritech i imale još 4-5mm ali pošto se upalila lampica nisam hteo da ih vozim do metala. Izdržale bi još 20-30 hiljada sigurno.

S obzirom na moj stil vožnje, diskovi su iznenađujuće dobri. Da ne kažem kao novi. Zanomljivost je da u celom Nišu samo u jednoj radnji su imali odgovarajuće pločice za mog Yuga. Ili imaju neke š klase i kineske, ili je pogrešan priključak na kablu, ili uopšte nema kabla... Sve u svemu, 1800din i pola sata posla.
Idemo dalje

S obzirom na moj stil vožnje, diskovi su iznenađujuće dobri. Da ne kažem kao novi. Zanomljivost je da u celom Nišu samo u jednoj radnji su imali odgovarajuće pločice za mog Yuga. Ili imaju neke š klase i kineske, ili je pogrešan priključak na kablu, ili uopšte nema kabla... Sve u svemu, 1800din i pola sata posla.
Idemo dalje
- aleko-2141
Sad ćeš da vidiš šta je kocnica, nisam znao da ima Valeo za yuga, mozda nosi neki Fiat pa zato ima.