juce sam gledao jedan fiat 125 special 1600 sa 5-stepenim menjacem ne znam koje je godiste, a nije ni bitno. limarija je jako losa,rece mi covek da je presao oko 40000 km tako mu je rekao prvi vlasnik, medjutim na satu pise 22000km mozda je okrenuo,mozda covek govori istinu,ne znam.kompletan je auto samo nema one lajsne hromirane. saobracajna ima, ali je covek na cijem je imenu auto, umro ima 10 godina, a auto nije bio predmet ostavinske rasprave, tako da je auto bez papira. motor mi deluje dobro posto nije mastan i nisam video da je negde curilo ulje.covek radi u madjarskoj,a tek krajem februara dolazi kuci na par dana. ovako je isla prica, imam 125 ne zna sta s'njim davno ga je otpisao i nemoze da dobije puno i dace ga za male pare,ja mu kazem da sam zainteresovan i odem sinoc da vidim. i vidim da se cena pocela zatezati pa cemo da vidimo sta ce da bude pocetkom marta.sto ja ovo pisem? evo zasto. ima jedna 2106 u prvoj boji i sa zaribanim motorom koji je presao 68000 koji je stajao u garazi od 91 godine i prodan je za 150 eura. i davao sam mu 300 eura za auto i nece da ga proda bar za sada pa sam kontao da bi jako lepo legao fiatov menjac i motor 1,6 twincam u tu karoseriju. ali sve je pod velikm ?????