Moji ljubimci
Moderator: lengenda
daj jos slika! i detaljnije podatke.
svojevremeno sam odrao jednog 924 sa mojom bivsom mazdom, ali mora da je bio neki slabiji model.
nego vidim da je englez. na kojoj je strani volan? i ima li neka fora da se to uveze i registruje? ima jedan 911 za razumne pare, englez, sa volanom na levoj strani ali sta mi vredi kad nije euro3
svojevremeno sam odrao jednog 924 sa mojom bivsom mazdom, ali mora da je bio neki slabiji model.
nego vidim da je englez. na kojoj je strani volan? i ima li neka fora da se to uveze i registruje? ima jedan 911 za razumne pare, englez, sa volanom na levoj strani ali sta mi vredi kad nije euro3

j***** auto bez kardana
Ovaj je pravi Englez desni volan,nemam nameru da ga uvozim jel imam prijavu u UK a tamo ispadne jevtinija registracija nego ovde.Inace ima 2.5L serijski je imao 160KS ali posto im KN filter trebalo bi da je negde oko 175KS sto je drasticna razlika od klasicnog 924 sa 2.0 motorom (kog si mazdom obisao )Bice slika uskoro.
Taj 924 je verovatno imao Audijev 2.0L motor sa 125ks.djape1977 wrote:daj jos slika! i detaljnije podatke.
Hocemo jos slikaaaaaaaaa!