pa da se "pohvalim", pre izvesnog vremena (tacnije od juna 2011.) sam pazario Jugica, malo sam se vozio po gradu, posluzio da odem na odmor (na Dunav) par dana, registrovao ga na svoje ime i poslao u selo kod dede, da se deda sluzi posto je prvobitno bio za to i kupljen.
sta da kazem o njemu, Yugo ko Yugo, sa Samarom nema dodirnih tacaka. ali, stvarno ima toplu dusu.
dakle, Yugo koral 55, godiste 1991. svaki dan sam ponesto cackao oko njega, ali za sve vreme eksploatacije kod mene, negde oko 1000 km, nije me izdao, a i deda se ne zeli, evo vec koliko vremena. evo par slika...

limarijski zdrav, osim jednog nosaca ramena (valjda se tako zove) koji treba da se ojaca, to cemo na prolece da sredimo, zasticen je od ispod. motor je takodje dobar. doduse, iberlauf mu je van, ali ne dimi, ne trosi ulje i slicno, a fino ide.
P.S. hauba na slikama je otvorena, nemojte da pomislite svasta.
P.P.S. slike su od letos, dok je jos imao stare tablice. ali, kakav je na slikama, takav je i danas, deda ga cuva u garazi. deda ce da se vozi jos godinu ili dve, i posle toga dolazi ponovo kod mene, takav je dogovor, a ja cu da vidim sta cu s njim.