Pa to karavance ti za ovih par dana istera vise para iz dzepa nego ladurina za sve ove godine. A jos ga nisi ni registrovao

...
Mislim da si upao u vrzino kolo i da si kupio pezoa samo da bi tu brigu skinuo sa vrata jer je pocela da te gusi.
307ica karavan ... za moj ukus jedan od retko ruznih auta, onaj obican i moze da prodje ali karavance jok. Cenim tvoju iskrenost i volju da sve probleme podelis sa nama, retko se nadje neko ko bi sve te mane priznao. Obicno su hvalospevi, kola iz uvoza su idila.
Kazes senik vuce u stranu, enterijer los, spolja izgreban. Za pezoa si vec rekao falinke. Jedino me zanima koje su mane bile na meganu.
Koliko vidim, sve mehanicki problemi. Ludilo brate, igranka u najavi.
Naravno da ti zelim svu srecu ovoga sveta

...
Sto rece Aleko, registruj to i pun gas. Prelazis malu godisnju kilometrazu pa ce biti vremena za igranke oko mehanike. Kako si krenuo, vec si spucao ladinu vrednost u pezoa a nisi ga ni probao.
LImarija

... jesi nas brat ali sto si kupovao auto kome je momentalno potrebna pomoc prijatelja limara.
Jos jedan + u dnevnik za iskrenost. Do sada sam se naslusao svakakvih hvalospevki od novopecenih vlasnika vozila iz uvoza. Neku manu niko ni da spomene.
E zato te postujem cenim i volim. Zato sto si covek, zato sto si ljudina

...