Pohvala: Postao sam član!
- letnjikovac
Samo da se složim sa ovom konstatacijom. Treba da poštujemo različitost naših mišljenja i različitost stavovima a ne da se koljemo i pljujemo kada god neko kaže da misli da je nešto bolje (eto, baš tipa: američka kola su bolja od evropkih, ili obrnuto). Neka ljudi misle šta god im je volja, ali da se pljujemo oko toga... to nema smisla.Alekre wrote:JEBENI problem je sto retko ko ovde ima postovanja prema tudjim opredeljenjima. Mnogo je ovde predrasuda, stereotipa...
A da su Alekrea nazivali raznim imenima zbog američkih kola, Dule veruj mi - jesu. Nekada sa razlogom, češće bez razloga - po mom mišljenju...
Dakle, treba svi da smirimo strasti. Ja sam i dalje za pravo okupljanje, pa da se razreše sve moguće razmirice i nerazumevanja. Vršac mi je i dalje u jako lepom sećanju... gde se dedoše ta lepa vremena, a nije prošlo ni godinu dana...
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
- letnjikovac
Dobro Alekre ja tebe ne osudjujem niti pljujem niti sam bilo sta ruzno mislio pod onim da volis kola od zilion kubika to smo utvrdili od davno, to je cinjenica i ja te zbog toga ne osudjujem, nego meni batice smeta sto ti ponekad na tako zajedljiv nacin komentarises neke stvari e to meni nabije radnu temperaturu ocu da poludim razmisli malo pre nego ces nesto da napisese samo to i nista vise!
Ja cu ponesem toplinger na skup pa da kacimo drljace i tanjirace na lade!!!

Ja cu ponesem toplinger na skup pa da kacimo drljace i tanjirace na lade!!!
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
kad smo vec kod amerikanaca, imao sam prilike da vozikam pontiac trans am '87.god. nek prica ko sta hoce ali mocan je osecaj.
5.7l 330ks, edelbrock glave, 2 dvogrla karburatora, ubrzanja su neverovatna, malo je prevelik za lomatanje po krivinama, ali drzi taman toliko da se niko razuman i ne bi usudio da brze udje u krivinu. unutra prostran, sva moguca oprema, recaro sedista sa 5 podesavanja, na struju naravno, kozna, klima, elektro podizaci, centralno zakljucavanje, jednom recju perverzija
5.7l 330ks, edelbrock glave, 2 dvogrla karburatora, ubrzanja su neverovatna, malo je prevelik za lomatanje po krivinama, ali drzi taman toliko da se niko razuman i ne bi usudio da brze udje u krivinu. unutra prostran, sva moguca oprema, recaro sedista sa 5 podesavanja, na struju naravno, kozna, klima, elektro podizaci, centralno zakljucavanje, jednom recju perverzija
j***** auto bez kardana
- darkmensale
- darkmensale
Pa ubrzanje je mnogo vaznija karakteristika od maximalne brzine. Koji ce ti ***** maximalna brzina, osim na trkama?
Americka kola su prilagodjena americkom trzistu gde benzin kosta ko' kod nas plin. Dzaba im da se voze, pa guraju kubike do iznemoglosti; imaju dobro resen problem parkiranja i ogromne ulichetine, pa guraju i velicinu auta do iznemoglosti.
Eeee, ali za vreme naftnih kriza 70-ih i pocetkom 80-ih, cesto se mogao i kod njih videti oglas "Rabbit Diesel, any year, any price" (ili po srpski: "kupujem Golfa dizela, ne pitam ni za godiste ni za cenu")
Ima moj drugar Pontiaca, mocna sprava bato, uff! (kuriozitet: ima 2800cc, a u saobracajnoj pise 1300
- Bela Crkva je cudo
).
Ali muka parkirati, ali 12 litara BENZINA na otvorenom...
...ali svaka riba njegova
Americka kola su prilagodjena americkom trzistu gde benzin kosta ko' kod nas plin. Dzaba im da se voze, pa guraju kubike do iznemoglosti; imaju dobro resen problem parkiranja i ogromne ulichetine, pa guraju i velicinu auta do iznemoglosti.
Eeee, ali za vreme naftnih kriza 70-ih i pocetkom 80-ih, cesto se mogao i kod njih videti oglas "Rabbit Diesel, any year, any price" (ili po srpski: "kupujem Golfa dizela, ne pitam ni za godiste ni za cenu")
Ima moj drugar Pontiaca, mocna sprava bato, uff! (kuriozitet: ima 2800cc, a u saobracajnoj pise 1300
Ali muka parkirati, ali 12 litara BENZINA na otvorenom...
...ali svaka riba njegova
- KonstantiN
Aaaaaaaaaaaaahahahaha!
viewtopic.php?t=1285&start=135
Na ovom forumu je sve zanimljivije i zanimljivije, prosto čovek može pošteno da se razonodi!
Lepo sam ja govorio da ne vredi i da ne treba trošiti živce na objašnjenja u ovoj temi, ali dobro je što ste vi nastavili pa sam se sad ovako dobro nasmejao.
viewtopic.php?t=1285&start=135
Na ovom forumu je sve zanimljivije i zanimljivije, prosto čovek može pošteno da se razonodi!
Lepo sam ja govorio da ne vredi i da ne treba trošiti živce na objašnjenja u ovoj temi, ali dobro je što ste vi nastavili pa sam se sad ovako dobro nasmejao.
[img]http://i220.photobucket.com/albums/dd85/BKStmo/CopyofA002.jpg[/img]