Sta mislite o forumu?
1. Ovaj forum je postao za one koji voze lade a ljubitelji su svih drugih automobila R-ova TT-ova, RTGY-ovaGTRWQVU-ova i ostalih OSIM lada. Ovdje su samo zato sto ih eto j..... igrom slucaja voze, odnosno moraju da voze.
2. Ukoliko neko sredjuje stari automobil (ficu, ladu) odmah je lud po jednima ili to radi zato sto nema para po drugima. I jedno i drugo je nebuloza. To rade zato sto to VOLE!!!!! A pogotovo zadnja konstatacija da nemaju para....???? Svako ko je sredjivao svoj automobil ali STVARNO sredjivao ili da kazem restaurirao a ne mijenjao ulje, filtere i sl. ZNA dobro koliko to kosta.
3.Neki bi mogli malo da odrastu.
4.Licno, sve rjedje posjecujem ovaj forum jer mi se cini da nema vise kvalitetnih sadrzaja, savjeta, slika a sve je vise prepucavanja glupih i bespotrebnih a pogotovo nekih nazovi tema, samo cekam jos da neko postavi temu o salvetama.
Ne znam sta ostali misle o ovome ali vidim da odavno neki ljudi vise ne svracaju.....
Unaprijed se izvinjavam onima koji se osjecaju prozvanim. Nista licno.
2. Ukoliko neko sredjuje stari automobil (ficu, ladu) odmah je lud po jednima ili to radi zato sto nema para po drugima. I jedno i drugo je nebuloza. To rade zato sto to VOLE!!!!! A pogotovo zadnja konstatacija da nemaju para....???? Svako ko je sredjivao svoj automobil ali STVARNO sredjivao ili da kazem restaurirao a ne mijenjao ulje, filtere i sl. ZNA dobro koliko to kosta.
3.Neki bi mogli malo da odrastu.
4.Licno, sve rjedje posjecujem ovaj forum jer mi se cini da nema vise kvalitetnih sadrzaja, savjeta, slika a sve je vise prepucavanja glupih i bespotrebnih a pogotovo nekih nazovi tema, samo cekam jos da neko postavi temu o salvetama.
Ne znam sta ostali misle o ovome ali vidim da odavno neki ljudi vise ne svracaju.....
Unaprijed se izvinjavam onima koji se osjecaju prozvanim. Nista licno.
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
Khm ovako, postoje ljudi koji imaju para da sredjuju ladu i sredjuju je. Postoje oni koji nemaju pare da je restauriraju a voze je i ne stide se toga! A postoje i oni koji je voze sticajem nesrecnih okolonosti i mrze sami sebe sto je voze al ovde vise da bi pokupili savete kako sto jeftinije da je osposobe za voznju!
Ovo je sajt ljubitelja Lada ali moramo pomagati savetima i onima koji ih voze i pizde zbog toga. Neki, pravi ljubitelji Lada, koji su ovde bili kada je forum pocinjao sa radom su otisli iz ovih ili onih razloga ( i ne zelim trenutno da ulazim u njih - to je vec prica za neki skup jer prepucavanje na forumu ne podnosim! ).
Nama koji smo ostali ovde jedino preostaje da odrzimo klub i privucemo clanove. Ide lepo vreme smislicemo neke novosti - jednom rechju bice promena
samo opusteno,
Shone
Ovo je sajt ljubitelja Lada ali moramo pomagati savetima i onima koji ih voze i pizde zbog toga. Neki, pravi ljubitelji Lada, koji su ovde bili kada je forum pocinjao sa radom su otisli iz ovih ili onih razloga ( i ne zelim trenutno da ulazim u njih - to je vec prica za neki skup jer prepucavanje na forumu ne podnosim! ).
Nama koji smo ostali ovde jedino preostaje da odrzimo klub i privucemo clanove. Ide lepo vreme smislicemo neke novosti - jednom rechju bice promena
samo opusteno,
Shone
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
- letnjikovac
Jedno pitanje, jel Lada klub Srbija uopšte postoji... mislim onako zvanično. Da li je prijavljen kod vlasti, ko je osnivač, da li postoje prostorije kluba, telefon, članske karte, itd. kao što je slučaj kod svih ovih silnih automobilskih klubova što se motaju po netu.
[img]http://i220.photobucket.com/albums/dd85/BKStmo/CopyofA002.jpg[/img]
- letnjikovac