Pohvala: Postao sam član!
Pohvala: Postao sam član!
Čestitao bih administratoru Marku na mudroj odluci da me preimenuje iz statusa urednika dva foruma Vozila članova i Samara kojima sam od samog osnivanja, verujem dosta doprineo - u običnog člana foruma. Valjda sam takvo unapređenje zaslužio time što sam radio isto što i on u slobodno vreme - ušao u žučnu ali besmislenu diskusiju sa nekim. Ali nije to problem, jer to ljudi stalno rade ugledajući se na Marka, nego što sam to uradio sa Markom. 'Ebeš ga, koji su mu razlozi, nije ni bitno - pročitajte diskusiju o tome, pa sami procenite da li sam zaslužio što sam smenjen sa te funkcije. Slobodno napišite ispod razloge i za i protiv.
viewtopic.php?t=946&start=135
Bilo bi lepo kada bi i Josif izneo svoje mišljenje i rekao da li je to zasluženo ili nije. Jer samovlašće i jednoumlje nikome nije donelo dobro, pa neće ni ovde.
Hvala svima na diskusijama i savetima, pogotovo zahvaljujem administratoru Marku za to što je uradio. Meni je jako drago što sam za više od godinu dana uspeo da doprinesem na raznorazne načine, savetima, preporukama i idejama. Ne žalim ni za čim, a pogotovo za skinutim "statusom". Sada makar mogu da se fokusiram na porodične stvari, sređivanje stana i slične zanimacije.
viewtopic.php?t=946&start=135
Bilo bi lepo kada bi i Josif izneo svoje mišljenje i rekao da li je to zasluženo ili nije. Jer samovlašće i jednoumlje nikome nije donelo dobro, pa neće ni ovde.
Hvala svima na diskusijama i savetima, pogotovo zahvaljujem administratoru Marku za to što je uradio. Meni je jako drago što sam za više od godinu dana uspeo da doprinesem na raznorazne načine, savetima, preporukama i idejama. Ne žalim ni za čim, a pogotovo za skinutim "statusom". Sada makar mogu da se fokusiram na porodične stvari, sređivanje stana i slične zanimacije.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
Da se oglasim, mislim da imam pravo, ako obratite na ono sto sam pisao jos na ''Cannonballu'' a i medju prvima sam ovde, kao i Goxxy, Josif, Nikolans... Mislim da je prvo ''spaljivanje'' pocelo od mene. Znate koliko ste me vredjali (Pronaci ce se) zato sto sam tvrdio da je ''Jeepster XJ'' bolji od ''Nive'', pa ono oko Ladinog i Fiatovog agregata, naravno i oko bajkovitog ''kracenja klipnjace'', okvira za tablice.... To je bio razlog moje odustnosti. Ajde rekoh, mozda bas i nisam trebao da pisem o nekim stvarima... Mada, vidim da i Djape ima probleme, pa Goxxy, Milan Ue... Izgleda da je na forumu zavladalo rasulo, koje vidim, nema ko da spreci. Doci ce do toga da ce svi ljudi koji su ovaj forum pretvorili u veoma veliku zajednicu, otici. Velika je to steta.
Sto se Goxxyja tice, ja se nimalo ne slazem sa odlukom administratora. Goxxyja znam licno i mogu reci da je maximalno korektan, kako uzivo, pa tako i ovde. Ako on nije obavljao, i radio na ovom forumu kako treba, onda ne znam ko jeste. Dakle, Goxxy, imas moju podrsku

Sto se Goxxyja tice, ja se nimalo ne slazem sa odlukom administratora. Goxxyja znam licno i mogu reci da je maximalno korektan, kako uzivo, pa tako i ovde. Ako on nije obavljao, i radio na ovom forumu kako treba, onda ne znam ko jeste. Dakle, Goxxy, imas moju podrsku
- KamAZ driver
Панчевац, па још си и супер прош'о. Нико ти није претио избацивањем са форума, још мање бејзболком или "Беретом" и питање је да ли ће бити приче о броју "жутих картона" које ћеш добити. Скинуо си, тачније, скинута ти је, једна обавеза више са врата.
Знам ја, а знају и они који форум посећују, ко је ко на овом форуму и шта је на њему писао, или што каже мој пријатељ "Знамо ми нас".
Pančevac, pa još si i super proš'o. Niko ti nije pretio izbacivanjem sa foruma, još manje bejzbolkom ili "Beretom" i pitanje je da li će biti priče o broju "žutih kartona" koje ćeš dobiti. Skinuo si, tačnije, skinuta ti je, jedna obaveza više sa vrata.
Znam ja, a znaju i oni koji forum posećuju, ko je ko na ovom forumu i šta je na njemu pisao, ili što kaže moj prijatelj "Znamo mi nas".
Знам ја, а знају и они који форум посећују, ко је ко на овом форуму и шта је на њему писао, или што каже мој пријатељ "Знамо ми нас".
Pančevac, pa još si i super proš'o. Niko ti nije pretio izbacivanjem sa foruma, još manje bejzbolkom ili "Beretom" i pitanje je da li će biti priče o broju "žutih kartona" koje ćeš dobiti. Skinuo si, tačnije, skinuta ti je, jedna obaveza više sa vrata.
Znam ja, a znaju i oni koji forum posećuju, ko je ko na ovom forumu i šta je na njemu pisao, ili što kaže moj prijatelj "Znamo mi nas".
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
E sad vidite zašto je nama ovako u zemlji Srbiji. Mišljenje je jedno, zakon je jedan a sve suprotno i drugačijeje zabranjeno. Ja ne smem da kažem ništa protiv predsednika, direktora firme, ženu da ne pominjem, a sad ne smem ni administratoru ništa da kažem. Što je dobra ova demokratija na srpski način.
- josif visarionovic
- Site Admin

Kako nije pretio bejzbolkom.KamAZ driver wrote:Панчевац, па још си и супер прош'о. Нико ти није претио избацивањем са форума, још мање бејзболком или "Беретом" и питање је да ли ће бити приче о броју "жутих картона" које ћеш добити. Скинуо си, тачније, скинута ти је, једна обавеза више са врата.
Ja sam u centru panceva hteo da ga umlatim, ali nisam.
Bilo mi zao Bilje.
Inace Goxxy mi je prisao i rekao: "Moja devojka je lepsa od tvoje", i to onako, bez razloga.
Rekoh, sada cu malo da ti ispeglam vid....
No, nema veze, samo me nemojte nervirati.
MARKO, vrati Goxxyju status. Zasluzio je da bude moderator. Veoma.
Na sledecem okupljanju ponesite sipke, stangle, kurble, pa cemo se razjasniti k'o ljudi.
Na kraju, ko jos jednom bude nazvao modele 2101, 2103 i 2106 ciganskim, bolje da se mene cuva. Pored ove dve krivicne prijave, treca ce mi doci onako, usput.
Evo vam snimak iz buducnosti... Sledeci skup ljubitelja Ladinih vozila.
http://youtube.com/watch?v=aqV7nBHtTbA
http://youtube.com/watch?v=aqV7nBHtTbA
Daj Josife, i sam znaš vrlo dobro da je to bilo u šali, na konto izjave "moja Lada je lepša od tvoje". Pa kada nisam mogao nikako da uzvratim (jer me je jedino ta istina zabolela), to je bila jedina, prva i priznajem - glupava - stvar koja mi je pala na pamet.josif visarionovic wrote:Ja sam u centru panceva hteo da ga umlatim, ali nisam.
Bilo mi zao Bilje.
Inace Goxxy mi je prisao i rekao: "Moja devojka je lepsa od tvoje", i to onako, bez razloga.
Rekoh, sada cu malo da ti ispeglam vid....
No, nema veze, samo me nemojte nervirati.
MARKO, vrati Goxxyju status. Zasluzio je da bude moderator. Veoma.
Na sledecem okupljanju ponesite sipke, stangle, kurble, pa cemo se razjasniti k'o ljudi.
Na kraju, ko jos jednom bude nazvao modele 2101, 2103 i 2106 ciganskim, bolje da se mene cuva. Pored ove dve krivicne prijave, treca ce mi doci onako, usput.
Još od tog dana si na spisku zvanica za "onaj" dan, čisto da znaš koliku sam glupost odvalio i da o tebi ne mislim ništa loše. O tvojoj lepšoj polovini još manje.
Što se tiče uredničkog statusa, ne treba mi, zaista. Ako ga nisam zaslužio, nisam - ja sa tim mogu da živim i ne kukam za tim kako Marko misli. A na sledećem okupljanju ćemo pričati o ovome, svakako. U četvoro ili više očiju, svejedno.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
- josif visarionovic
- Site Admin

Eee, pa ti majmuni se biju zbog parenja, banana i tih gluposti... To mu dodje isto kao i mi
No bilo, kao bilo, ja sam sto puta rekao da moramo biti korektni jedni prema drugima. Naravno, da iznesemo misljenje a pri tom gledajuci da se taj kome je upuceno na neki nacin uvredi. Mada poslednjih meseci vidim da se desava suprotno. Ne prilici, stvarno. Zamislite dodju drugi klubovi da nas zovu na skup, a admini se psuju, moderatori dizu neku buku, ovaj kaci klipove majmuna u sred rasprave
Hajde da poradimo na odnosima, nije to toliko tesko.