PROBLEM II

Moderators: dejo, dejca, drakal

Post Reply
komplikovan

PROBLEM II

Post by komplikovan »

A imam i drugi problem :(
On se odnosi na slavinu za grejanje. U poslednje 2 godine sam ih promenio 4 - 5 :x , i ni jedna ne radi. Problem je u tome sto ne zatvori do kraja i auto mi stalno greje. A hod sajle je u redu i na slavini se vidi da dodje do kraja, al' nesto valjda unutar nje nije napravljeno kako treba.

Sada sam stavio novu, rusku, i opet ne valja. Da li i vi imate tih problema i kako ih resavate? Da li je na nekom Fiatu slicna ili ista, pa da kupim njihov 'original' i resim tu bedu vec jednom? Ili moze nesto da se nabudzi i stavi od nekog drugog auta?

A menja se tesko za medalju - postavio sam gomilu krpa, i opet mi je iscurio antifriz po tunelu i suvozacevom podu (kako li to resavaju 'specijalci' koji imaju onaj lepi itison-pod?!), nego sreca te je on od nekog vestackog, plasticnog materijala, pa se moze brisati...

darkmensale
Automobil: Lada 2107

Post by darkmensale »

Kupis obicnu slavinu za cesmu i nabudzis nekako :D
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]

milicevicv

Post by milicevicv »

nisi slucajno zamenuo mesta sajlama?
nije sto je lada,al je zakon

komplikovan

Post by komplikovan »

Nisam, nemoguce ih je zameniti, posto onu koja otvara klapnu hladnog vazduha nemas potrebe skidati. Da bi dosao do nje, verovatno moras razbucati celu tablu...

komplikovan

Post by komplikovan »

Ma probao sam i to, i opet pusta vodu u radijator.
Znam da nema sta da se pokvari, ali pretpostavljam da je fus proizvodnja i da ne prave to dobro.
Kad probam da dunem u nju, ne prolazi vazduh, ali pretpostavljam da pod pritiskom vode propusta.
Uzas, pogotovu na +40! :shock:

komplikovan

Post by komplikovan »

Marko, al' sta mozes da uradis pogresno??? Ne postoji nacin da povezes drugacije. Nisam nista jos skopio, pa cu se za vikend igrati sa tim. Mozda si u pravu.

Post Reply