Vibracija
pojma nemam sta moze da bude uzrok vibracija. dugacak je spisak mogucih problema. ne moraju uopste da budu kocnice.
pokusaj da eliminises jednu po jednu mogucnost. koci prvo dok je menjac u brzini, pa onda izbaci iz brzine. tako ces znati jel ima veze sa prenosom ili ne.
pokusaj da zamenis tockove. ako sam dobro shvatio imas jos jednu ladu? zameni tockove pa probaj. mozda su gume toliko lose da tresu i vibriraju. mozda su krive felne?
podigni auto iskini prednje plocice. mozda su se samo potrosile do kraja?
krivi diskovi?
raspala se djunta (hardijev zglob)?
blokiraju prednji amortizeri kad spusti njusku pri kocenju?
sve su ti to potencijalni izvori vibracija
pokusaj da eliminises jednu po jednu mogucnost. koci prvo dok je menjac u brzini, pa onda izbaci iz brzine. tako ces znati jel ima veze sa prenosom ili ne.
pokusaj da zamenis tockove. ako sam dobro shvatio imas jos jednu ladu? zameni tockove pa probaj. mozda su gume toliko lose da tresu i vibriraju. mozda su krive felne?
podigni auto iskini prednje plocice. mozda su se samo potrosile do kraja?
krivi diskovi?
raspala se djunta (hardijev zglob)?
blokiraju prednji amortizeri kad spusti njusku pri kocenju?
sve su ti to potencijalni izvori vibracija
j***** auto bez kardana
Epilog: zamenjen levi kočioni zadnji cilindar! U poslednje vreme, točak, ne samo što nije kočio, nego bi se jako zagrejevao, što nisam primetio, jer nisam skidao doboš. Sređeno. Hvala Đape! Inače, da stavim nova leva zadnja vrata i 2103 će biti super. Kaži mi ako možeš cenu amortizera, pošto ovi puštaju... 
Ваз 2103, 1979.