Napolju lepo vreme, ja taman nasao slobodnog vremena da izmenjam oplate na mojoj 2105, i kad sam vec raskupusao rekoh da zamenim podizac stakla na zadnjim desnim vratima. Ali posto je staklo jaaaako izgrebano rekoh i njega da promenim, ali ne mogu da skontam kako da ga izvadim jel ima neka fora oko toga?
Otkaci staklo sa sajle.Onda skini leptir staklo tako sto prvo skines njegov stub i onda i zvadis staklo na gore.Pre svega navedenog skini pazljivo i unutrasnju i spoljasnju lajsnu sto drzi staklo.Uglavnom nije tesko samo budi pazljiv sa lasnama .
Jos jedno pitanje, da ne otvaram novu temu... Jel ima negde da se kupe one plasticne "zabice" koje se nalaze na pozadini oplate i ulaze u rupe na vratima i tako je fiksiraju... Znate valjda na sta mislim
'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
ima u svakoj radnji gde inace prodaju delove za lade. ja to kupujem svaki put kad treba da skidam tapacirung jer znam da cu pola da polomim pri skidanju
Imam jos jedan problem... Izvadio sam sve kako je receno, i krenuo da vracam istim poretkom i imam problem sa stubom "leptir" stakla. Nikako nece da udje izmedju. Probao sam raznim redosledom, na razne nacine al nece... jel ima neka posebna fora oko ovoga?
'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650