Trebaju mi saveti za mog Ladilaka :)
- milicevicv
Eh, zbog problema u voznji (gasi se na plinu kad je ladna) resio sam da uradim kompletan redovan servis za nju. Znachi svecice, kaisevi, filteri itd... recite mi gde ja to sve da nadjem na jednom mestu, po mogucstvu da je na NBGu i da ne deru?
(mnogo trazim znam)
(mnogo trazim znam)
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
I da napokon je moja Lada sredjena
Zamenio sam: klinasti kais, zupcasti kais, shpaner, bregastu, dekli i dihtung deklia, filter za ulje, filter za vazduh, svecice, ulje, platine, razvodnu ruku, semeringe radilice i bregaste ( i to je to valjda )
Uglavnom kad je majstor otvorio haubu kad ga nije srcka strefila.
Moj teca (koji mi je poklonio ladu kad je kupio Pezo-a 207) je VARIO POKLOPAC MOTORA - koji je inace od aluminijuma - CO2 APARATOM! I posle me pita zasto lada trosi vise ulja nego benzina, ima fals vazduh i masan motor. Semerinzi su namestani nekim cekicem jer mi je majstor pokazao mesta gde su udarani... bilo je jos nekih idiotizama ali nisam imao nerava da slusam dalje samo sam rekao - "MENJAJ"
Sada ne prepoznajem dal vozim na plin il na benzin, vuce ko luda, izvlaci 110 - 120 bez problema - ne trza, ne gasi se na svakom semaforu itd... Prezadovoljan SAM!
Eto hteo sam da se pohavlim malko
P.S. Sve sem bregaste i dekli-a sam kupio i sve zajedno me je izaslo 3500 dinara
Bregasta je menjana jer na staroj vise nije bilo bregova ali je majstor imao u steku glanc novu, upakovanu VAZ-ovu bregastu za moju ladu i imao je poklopac koji je dobar tako da to nisam morao da kupujem...
Moj teca (koji mi je poklonio ladu kad je kupio Pezo-a 207) je VARIO POKLOPAC MOTORA - koji je inace od aluminijuma - CO2 APARATOM! I posle me pita zasto lada trosi vise ulja nego benzina, ima fals vazduh i masan motor. Semerinzi su namestani nekim cekicem jer mi je majstor pokazao mesta gde su udarani... bilo je jos nekih idiotizama ali nisam imao nerava da slusam dalje samo sam rekao - "MENJAJ"
Sada ne prepoznajem dal vozim na plin il na benzin, vuce ko luda, izvlaci 110 - 120 bez problema - ne trza, ne gasi se na svakom semaforu itd... Prezadovoljan SAM!
Eto hteo sam da se pohavlim malko
P.S. Sve sem bregaste i dekli-a sam kupio i sve zajedno me je izaslo 3500 dinara
^rofl - a i ako nije original ja je nisam platio - nova je i to mi je bilo bitno. Pritom sam je i dobio za dz
Ona stara kao sto rekoh nije uopste imala bregove tako da - zadovoljan sam 
P.S. Tnx za info - zaista nisam znao za to oko pakovanja
P.S. Tnx za info - zaista nisam znao za to oko pakovanja
Ljudi ortak radi prepravke instrument tabli za Jugice i to full. Extra izgleda. Pitao sam ga dal bi uradio meni za ladu i kaze da nema frke samo da skinem instrument tablu i da mu dam na jedno veche da odradi u Photoshopu sta treba i da odshtampa...
Kratko pitanje
Kako se na 2105 skida instrument tabla? (iskreno se nadam da ne moram da skidam celu konzolu da bih skinuo instrument tablu
)...
Kratko pitanje
Kako se na 2105 skida instrument tabla? (iskreno se nadam da ne moram da skidam celu konzolu da bih skinuo instrument tablu
prosto ko pasulj. ispod prekidaca za farove ima mala plasticna maskica koju izvuces srafcigerom i ista takva sa druge strane cajgera. ispod su srafovi. odvrnes srafove i onda mozes da izvuces tablu oko 10cm. zavuces ruku iza, napipas i otkacis konektor za struju i odvrnes sraf sajle kilometar sata...
j***** auto bez kardana
Uh, sad mi je vec laknulo
A sta je sa sajlom za brzinomer? Citao sam po forumu da je nju skinuti i vratiti pakao, koliko sam skontao ja nju ne diram? (jedino ako si pod kilometar satom mislio na brzinomer a ne na ono chudo sto pokazuje predjene kilometre)
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
Kilometar sat i brzinomer su ti ista stvar a sailu nije nikakav problem ni odkaciti ni zakaciti za kilometar sat samo je odvijes i posle kad vracas zavijes i to je to.Shone89 wrote:Uh, sad mi je vec laknuloA sta je sa sajlom za brzinomer? Citao sam po forumu da je nju skinuti i vratiti pakao, koliko sam skontao ja nju ne diram? (jedino ako si pod kilometar satom mislio na brzinomer a ne na ono chudo sto pokazuje predjene kilometre)
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107