Ići će i napred stabilizator
Ajd mi recite jer se mogu ove opruge rezat i jel pašu s kojeg drugogo auta (golf 1), jer ne mogu nigdje nać fiata argentu, zovem okolo ljude i smiju mi se kad spomenem koji auto tražim
Kod nas u Hrvatskoj baš i nema tak starijih auta, i ladu je teško nać a ne nešto starije, sve ošlo pod prešu ili Bugari odvezlidjape1977 wrote:uvek mozes da skratis ladine fabricke opruge ail tako nista ne postizes, i dalje ce da se naginje i ljulja, tebi je bitnije da bude tvrdo ogibljenje...otkud znam od cega sve pase? sve sto ima isti precnik opruge mozes da ubacis. zar je toliki problem naci 132 ili argentu, ima ih ovde po otpadima... u principu treba da moze da se uglavi od bilo kog auta koji ima slicno ogobljenje, mozda i od tog tvog bmw, stari fordovi tipa granada, taunus...?

E jeb.. ti takav narod!djape1977 wrote:jebo zemlju kojoj je bosna zapad...
ma i ovde su poceli u presu da guraju i sto treba i sto ne treba. pre par nedelja sam gledao kako zavrsava reno 5 turbo. auto je bio kompletan, prilicno trule limarije i ofucanog enterijera.
prvo su skinuli tockove, zatim BRENEROM ODSEKLI SRAFOVE GLAVE MOTORA I MENJACA, da odvoje aluminijumske delove, pritom naravno istopili pola zvona menjaca i glave motora, zatim ostatak auta POLILI BENZINOM I ZAPALILI!!!!
naravno da ni turbinu ni brdo drugih potencijalno upotrebljivih delova nisu ni pokusali da skinu. kad sam ih pitao sto ga zapalise odgovor je bio da je to najbrzi nacin da eliminisu sve sto na autu nije gvozdje. na pitanje o ekoloskoj strani takvog nacina reciklaze vozila naravno su samo slegnuli ramenima....