Trebaju mi saveti za mog Ladilaka :)
Re: Trebaju mi saveti za mog Ladilaka :)
Ako neka stara kugla ili bilo koji slican deo jos valja,ne menjaj ga ni pod razno,sa novima se neces usreciti,osim ako su bas neke kvalitetne.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
tesko da su ti crkli sileni, jesi ih menjao pre skoro dve godine ali malo ti prelazis
j***** auto bez kardana
Kugle proveravam na svakih mesec dana od kad mi je otpao tocak tako da ne verujem ni da su one
Plocice 99% - samo da prestane ovaj sneg....
Kada rucnu dignem nema da se brinem, Lada ce od srece krenuti iz trece!
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
[b]Da zakopca jelece ne treba joj nano zna da momci vole kad je otkopcano[/b]
ako auto vuce u stranu samo prilikom kocenja, problem je u kocnicama. ako vuce ulevo-slabo ili uopste ne koci desni tocak, i obrnuto, kad vuce u desno- problem je u levom tocku. ako auto vuce u stranu u toku voznje(bez kocenja), problema moze biti dosta...
budalama uvek treba ustupiti "prvenstvo prolaza"
i te kako moze da vuce u stranu u toku kocenja a da su kocnice savrseno ok
j***** auto bez kardana
[quote="Shone89"]Sumnjao bih na trap da se to nije desilo odmah nakon zamene plocica.
ako problem nije u kocnicama, vec u trapu ili necem drugom, auto ce vuci u stranu u toku same voznje, pogotovu kod naglog dodavanja i oduzimanja gasa
ako problem nije u kocnicama, vec u trapu ili necem drugom, auto ce vuci u stranu u toku same voznje, pogotovu kod naglog dodavanja i oduzimanja gasa
djape1977 wrote:i te kako moze da vuce u stranu u toku kocenja a da su kocnice savrseno ok