Kada je cale poceo da radi 131 on je kod prijatelja u radionici poskidao sve, i kada su videli da se popravka ne isplati, jer mora mnogo toga da se menja i vari, oni su resili da ga ostave dok cale ne nadje skoljku. Kad je posle kupio skoljku od 132 vec je vozio Ladu koja je bila solidna pa je tako ostalo sve ne dovrseno.
Ukoliko bi se upustio da njih radim trebalo bi mi i dosta novca a i zivaca.
Limarija, enterijer...
Limarija je bolja kod z101 ali unutrasnjos mora da se menja. Prednja sedista, zadnja, tapaciri, platno sa krova. Ali opet mora da se uradi i ona oko limarije. Morala bi da se ocisti i izgituje na par mesta jer ima malo korozije. A trebala bi i da se prefarba.
Sto se unutrasnjosti Lade tice u osnovi je manje-vise ok ali treba ona plastika oko volana da se namesti, da se stavi jedan pristojan cd player, zvucnici, itd.. tako te sitnice.
Limarija je losa. Prednja leva strana onde gde pocinju vrata je iztrulela a ima i korozije ispod. Nadam se samo da grede nisu otisle....
Zbog toga vas i pitam sta da radim. Jer kako god da okrenem moram nesto da sredjujem.
Onda nista. Ja sam mislio da podizaci pasuju i u ladu a ako je stvar takva neka ih onako.
Evo danas sam bio do sela pa sam slikao jos malo. Slike su sa telefona ali vide se.
Pozdrav.!
Ackopk.